ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚύριε Παπασταύρου άλλαξε το με κάθε τρόπο και κόστος

Κύριε Παπασταύρου άλλαξε το με κάθε τρόπο και κόστος

Η κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί στην Ομόνοια, μετά την τέταρτη συνεχόμενη ήττα η οποία ήταν ταπεινωτική, ντροπιαστική και αχώνευτη, επιβάλλει εδώ και τώρα αποφάσεις που θα ταρακουνήσουν όλο το οικοδόμημα.
Ο λόγος ανήκει στον Σταύρο Παπασταύρου που έρχεται αύριο και μαζί με τους συνεργάτες του καλείται να λάβει αποφάσεις. Να βρει τον τρόπο να αλλάξει τη σημερινή κατάσταση. Αυτό μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους, ποιος είναι ο καλύτερος ας τον κρίνει ο ίδιος. Άλλωστε, αυτός βάζει τα λεφτά του και αυτός θα πρέπει να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο.
Την ίδια ώρα θα πρέπει να κρίνει, ένα οι συνεργάτες που επέλεξε είναι αυτοί που πρέπει κι αν κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Γιατί φαίνεται πως, κάποιοι έχουν παρεξηγήσει τον ρόλο τους. Νομίζουν πως, η Ομόνοια είναι δική τους και μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Ναι, κάπως έτσι είναι τα πράγματα 
mrPapastavrou και είναι κάτι που θα πρέπει να αξιολογήσεις με την έλευσή σου στην Κύπρο.
Ο Άνχελ Γκόμεθ μοιάζει με… καμένο χαρτί μετά την χθεσινή ντροπιαστική ήττα. Όλα τα πυρά στρέφονται πάνω του και σίγουρα το μέλλον τους στην ομάδα είναι δυσοίωνο. Δέχεται έντονη κριτική για την απόφαση πρόσληψης του Ολίβα, που ήδη αποτελεί παρελθόν αλλά και για την επιλογή πολλών ποδοσφαιριστών. Ακόμη και άτομα που βρίσκονται στην εταιρεία σε διάφορα πόστα, φαίνεται να μην δικαιώνουν την απόφαση πρόσληψής τους. Αποφάσεις… χθες!

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa