ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΈχει πολλά να κάνει ο νέος κόουτς

Έχει πολλά να κάνει ο νέος κόουτς

Ανέλαβε την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο. Θα διαπίστωσε κι αυτός τα χάλια της στο ντέρμπι με τον Αποέλ, το οποίο παρακολούθησε από την εξέδρα. Ο Γιάννης Αναστασίου πήρε μια μεγάλη απόφαση, να αναλάβει την Ομόνοια σε αυτή την περίοδο, με μόλις 6 βαθμούς σε επτά αγώνες και με εικόνα που θλίβει.

Bet on Alfa

Ο Ελλαδίτης προπονητής, έχει πολλά να κάνει, με τον χρόνο να τον πιέζει. Με μόλις δυο προπονήσεις, σήμερα και αύριο, αφού η χθεσινή ήταν μετά από ματς και περιλάμβανε αποθεραπεία και αποκατάσταση, καλείται να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο. Να κάνει τα αυτονόητα και να κυνηγήσει το αποτέλεσμα.

Σίγουρα δεν μπορεί να κάνει πολλά, όμως ανεβάζοντας ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές και με καλή τακτική, η Ομόνοια μπορεί να ελπίζει σε επιτυχία. Γιατί αν δεν έλθει, τότε τα πράγματα, βαθμολογικά και μη, θα γίνουν πολύ χειρότερα.

Όπως τόνισε ο Αναστασίου στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Ομόνοιας, η φιλοσοφία του είναι: επιθετικό ποδόσφαιρο και παιχνίδι κατοχής. Πόσο εφικτό είναι να το κάνει στο ματς με τον Ερμή, είναι κάτι που θα πρέπει να περιμένουμε το ματς. Όμως, σε βάθος χρόνου αυτή θα είναι η επιδίωξή του. Μέχρι να φθάσει στο επίπεδο που ο ίδιος θέλει, είναι καλό η Ομόνοια να ψάξει το αποτέλεσμα με κάθε τρόπο.

Autoremarketing

Bet on Alfa