ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ να καταλάβουν τις νέες πραγματικότητες και να...

Οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ να καταλάβουν τις νέες πραγματικότητες και να μην αγχώνονται!

Οι τελευταίες αποτυχίες της ομάδας έφεραν αναστάτωση στο κόσμο μας. Οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δίνουν και παίρνουν ενώ γενικότερα καταγράφηκε από πολλές πλευρές απαίτηση για παραμερισμό συγκεκριμένων ατόμων από το ποδοσφαιρικό τμήμα. Τα πυρά συγκεντρώθηκαν στον τεχνικό διευθυντή αλλά και το διευθυντή ποδοσφαίρου.

Bet on Alfa

Παρά το ότι διέρρευσε ότι πιθανόν ο τεχνικός διευθυντής να αποτελέσει παρελθόν κάτι τέτοιο δεν επαληθεύτηκε.

Με αφορμή όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες κρίναμε σκόπιμο να σημειώσουμε κάποια πράγματα.

Η παραχώρηση του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο Σταύρο Παπασταύρου δημιουργεί μία νέα πραγματικότητα την οποία καλά κάνουν να αντιληφθούν όλοι οι φίλοι της ομάδας.

Αυτή η πραγματικότητα είναι ότι ο Σταύρος Παπασταύρου θα διαχειριστεί την ομάδα, την επένδυση και τα λεφτά του, στο τέλος της ημέρας, όπως ο ίδιος θεωρεί καλύτερα και όχι όπως ενδεχομένως να θέλουμε εμείς.

Οι εποχές όπου διάφοροι παράγοντες, εντός του σωματείου, ασκούσαν πίεση και επιρροή και επηρέαζαν αποφάσεις έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχουμε απόψεις ή να ασκούμε κριτική. Αντίθετα, αυτό πρέπει να γίνεται. Όμως το να πιστεύουμε ότι είτε μέσω facebook ή τηλεφωνικών παρεμβάσεων σε ραδιόφωνα, θα επηρεάσουμε τον Παπασταύρου, νομίζουμε ότι είναι λάθος. Πολύ αμφιβάλουμε μάλιστα εάν ο ίδιος είναι κοινωνός αυτών των αντιδράσεων.

Εξάλλου τα μέλη του σωματείου είχαν την ευκαιρία – αν ήθελαν- να είχαν λόγο στη διαχείριση της εταιρείας αλλά  την απέρριψαν.

Θυμίζουμε ότι στην καταστατική συνέλευση του Μαΐου 2018 υπήρχε πρόταση αλλαγής του καταστατικού με βάση την οποία ο επενδυτής θα ήταν υποχρεωμένος να λογοδοτεί στα μέλη του σωματείου κάθε χρόνο. Αυτή η πρόταση απορρίφθηκε από τα μέλη. Η αλήθεια είναι ότι τότε όσες προτάσεις τέθηκαν που θα είχαν ως αποτέλεσμα την άσκηση έστω και έμμεσου ελέγχου στον επενδυτή απορρίφθηκαν από τα μέλη.

Έτσι ο επενδυτής δεν είναι υποχρεωμένος να λογοδοτεί στο σωματείο και στα μέλη του. Πόσο μάλλον στον απλό οπαδό.

Συνεπώς τα μέλη του σωματείου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν έχουν καμία δυνατότητα παρέμβασης, ελέγχου ή επηρεασμού των αποφάσεων της εταιρείας όπως είχαν προηγουμένως διά της ψήφου τους.

Δικαιούνται να έχουν την άποψη τους όπως ο κάθε φίλαθλος. 

Και κάτι τελευταίο. Εμείς πρώτοι είχαμε γράψει ότι αυτή τη χρονιά είναι πιλοτική. Έγιναν και θα γίνουν λάθη όμως έγιναν και βήματα μπροστά και πολλές θετικές ενέργειες. Ο τελικός λογαριασμός θα γίνει το προσεχή Μαίο και εκεί θα κριθεί η επιτυχία αυτής της προσπάθειας. 

Autoremarketing

Bet on Alfa