ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟύτε ο Φάνος, ούτε κανένας άλλος ποδοσφαιριστής...

Ούτε ο Φάνος, ούτε κανένας άλλος ποδοσφαιριστής…

Τα τελευταία χρόνια το φαινόμενο της στοχοποίησης ποδοσφαιριστών  παρατηρείται έντονα στις τάξεις του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Bet on Alfa

Στο προχθεσινό παιχνίδι με την Αελ η εικόνα της ομάδας ήταν κάκιστη και γι’ αυτό δε μπορεί να ευθύνεται αποκλειστικά ένας ποδοσφαιριστής.

Η απερίσκεπτη ενέργεια του Φάνου στοίχισε στην ομάδα κι αυτό είναι δεδομένο, όπως και το γεγονός ότι το αποτέλεσμα ίσως να ήταν διαφορετικό αν δεν συνέβαινε η εξέλιξη αυτή. Βέβαια κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος γι’ αυτό.

Τώρα είναι ο Φάνος, χθες ο Δημήτρης, προχθές ο Ματ και πολλοί άλλοι. Η στοχοποίηση του  οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή ανάμεσα σε ένα σύνολο που είναι φανερό ότι νωσεί   δεν ωφελεί σε τίποτα.

Υπάρχει τεχνικό τιμ και είναι αρμόδιο για να διαχειριστεί αυτά τα ζητήματα, στην προσπάθεια του να σώσει ότι σώζεται.

Ας το χωνέψουμε πως οι δυνατότητες της φετινής ΟΜΟΝΟΙΑΣ αυτές είναι και μ’αυτές θα πορευτεί μέχρι το τέλος της χρονιάς κι ας πάψουμε να ψάχνουμε εξελαστήρια θύματα για να  φορτώνουμε ευθύνες που βαραίνουν άλλους στους ποδσοφαιριστές.

Ευθύνες φέρουν όσοι έκαναν τον φετινό προγραμματισμό και όσοι έβαλαν τις υπογραφές τους. Αυτοί  δεν εκτίμησαν  σωστά τις ιδιαιτερότητες του Χριστοφή, το πόση δουλειά στην ανάπτυξη του ως ποδσοφαιριστής χρειάζεται ο Αντόνια, και άφησαν την ΟΜΟΝΟΙΑ χωρίς ποιοτικά εξτρέμ που θα μπορούν να καλύψουν τα κενά που θα δημιουργούνταν κατα την διάρκεια της σεζόν.

Όσοι παρουσίασαν τον Αλμπίν σαν τον νέο Ασίς, καθώς επίσης και όσοι έφεραν  κεντρικούς αμυντικούς που δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τον 37 άρη Βύντρα.

Ευθύνες φέρουν όσοι άφησαν τον Ολίβα και τους συνεργάτες τους να προπονούν την ομάδα με ρυθμούς που την οδήγησαν σε αυτά τα χάλια σε θέμα φυσικής κατάστασης.

Άρα τις ευθύνες ας τις αναλάβουν αυτοί και ας αφήσουμε τους ποδοσφαιριστές ήσυχους.

Autoremarketing

Bet on Alfa