ΑρχικήΦΩΝΗ ΛΑΟΥΕρωτήματα για τον κ. Αναστασίου.

Ερωτήματα για τον κ. Αναστασίου.

Όλοι αναπαραγάγουν τις δηλώσεις του κ. Αναστασίου και τον επιβραβεύουν που είχε τα κότσια να πει τα πράγματα με το όνομα τους.Θα ήθελα κάποιος να απαντήσει ή να θέσει τα πιο κάτω ερωτήματα στον κ. Αναστασίου.

Bet on Alfa

1.      Μετά από δυο μήνες παρουσίας του στην Ομόνοια τι ακριβώς άλλαξε;

2.      Από ποιον από τους παίκτες κατάφερε να πάρει το maximum των δυνατοτήτων του; Δεν μπορεί ούτε ένας παίκτης στην Ομόνοια να μην μπορεί να αποδώσει πάνω από το μέτριο!

Χτες με την ΕΝΠ επέλεξε σχηματισμό και παίχτες που όλοι απορούν τι ακριβώς προσπαθεί να πετύχει;

3.      Βυντρα από στόπερ έγινε δεξί μπακ χαφ! Ο Τζαιλσον ο οποίος ήταν ο μόνος που διασώθηκε της περσινής χρονιάς και αγοράστηκε συνεχίζει να βράζει τον πάγκο!!

4.      Αλλαγή και στα δυο στοπερ!

5.      Ο πολύ πολύ αργός Κατελαρης στο κέντρο αντί του Κουσουλου ο οποίος αν μη τι άλλο πάλευε στο κέντρο στα προηγούμενα παιχνίδια.

6.      Ο Μοντες συνεχίζει στον πάγκο ενώ η ομάδα πάσχει από την μη ύπαρξη δεκαριού.. Παίκτης ο οποίος ήταν θετικός τις πρώτες αγωνιστικές!!

7.      Ο καλυτερος μας πακτης Ζιβετς που ειχε και τις μοναδικες ευκαιριες πέρασε έκτος στο 60!

8.      Ετοιμάζεται να φέρει για μεταγραφή στην Ομονοια 2 πρώην παίχτες οι οποίοι θέλουν χρόνο για να είναι έτοιμοι και ξαναγράφει τον Μοτα ο οποίος θέλει επίσης χρόνο λόγο αποχής!

9.      Όσο αφορά την φυσική κατάσταση πόσο χάλια μπορεί να ήταν όταν μετά από δυο μήνες που ανάλαβε και 14 αγωνιστικές ακόμα επικαλούμαστε πρόβλημα στην φυσική κατάσταση!!;

Δυστυχώς όσο υπάρχουν συμφέροντα η Ομόνοια θα πάσχει.. Πόσοι managers και πόσοι προπονητές εν λευκώ να αλωνίζουν στην Ομόνοια!!

Δυστυχώς τίποτα δεν άλλαξε!!

Γενάρη θα γράψουμε άλλους 4 παίκτες και Μαρτη θα ψάχνουμε προπονητή για την νέα χρονιά…Με μαθηματική ακρίβεια!!

Τόσοι άσχετοι στις κερκίδες τα βλέπουμε αλλά οι ειδικοί δεν τα βλέπουν!! Συμφέροντα και μόνο συμφέροντα και η διοίκηση αυτού του σωματείου κοιμάται!!

Μιχάλης Μ.

Autoremarketing

Bet on Alfa