ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗH μαύρη λίστα του Αναστασίου

H μαύρη λίστα του Αναστασίου

Ο Χουάν Αλπμίν αποτελεί ήδη παρελθόν από την ΟΜΟΝΟΙΑ εδώ και ημέρες και αυτό που μένει να δούμε είναι ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που θα ακολουθήσουν τον δρόμο του μέσου από την Ουρουγουάη.

Bet on Alfa

Ο Γιάννης Αναστασίου εξάντλησε όλα τα περιθώρια και φαίνεται να έχει κατασταλάξει στις τελικές του αποφάσεις.

Ο Μότα είναι σχεδόν βέβαιοι πως δεν θα εγγραφεί τον Ιανουάριο κι έτσι πρέπει να θεωρείται ήδη παρελθόν από την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ο Ενρίκες έχει παραγκωνιστεί από τον Ελλαδίτη προπονητή και παρά το γεγονός ότι πήρε κάποια λεπτά συμμέτοχής στο τελευταίο παιχνίδι με την ΕΝΠ, αυτό έγινε από ανάγκη λόγω των πολλών απουσίων και τίποτα άλλο. Έτσι ο Μεξικανός εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα περάσει την πόρτα εξόδου από το Ηλίας Πούλλος.

Ο Τζαϊλσόν παρά το γεγονός ότι δαπανήθηκε ένα σεβαστό ποσό από την ΟΜΟΝΟΙΑ για απόκτηση του το περασμένο καλοκαίρι δεν ικανοποιεί και έτσι πρέπει να θεωρείται κι αυτός παρελθόν από την ΟΜΟΝΟΙΑ, όπως επίσης και ο Γκρίνιτς ο οποίος επί εποχής Αναστασίου δεν πήρε ούτε ένα λεπτό συμμετοχής.

Τέλος αφήσαμε τον Τζαρσίνιο Αντόνια ο οποίος ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που εμπιστεύτηκε πολύ ο Γιάννης Αναστασίου με την κάθοδο του στην Κύπρο, όμως η συμπεριφορά του στον αγώνα με την ΑΛΚΗ όταν έγινε αναγκαστική  αλλαγή στο 30΄του αγώνα για να προφυλαχθεί, άλλαξε τα δεδομένα και από εκείνο το παιχνίδι και μετά δεν πάτησε ξανά γρασίδι. Έτσι μάλλον θα είναι ο 5ος ποδοσφαιριστής που θα κουνήσει μαντίλι από την ομάδα μας σε λίγες ημέρες!

 

 

Autoremarketing

Bet on Alfa