ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ επιθετικός και οι ..."σκληρές" διαπραγματεύσεις!

Ο επιθετικός και οι …”σκληρές” διαπραγματεύσεις!

 H OMONOIA έκανε ήδη τρεις μεταγραφικές κινήσεις για την περίοδο Ιανουαρίου και απομένει άλλη μία μεταγραφή για να ολοκληρωθεί το ρόστερ. Ταυτόχρονα δύο είναι οι αποχωρήσεις και στην ομάδα ευελπιστούν σε λύση συμβολαίου με άλλους δύο.

Bet on Alfa

Η ανακοίνωση χθες του Ατζαγκούν υπό τη μορφή δανεισμού ήρθε να προστεθεί σε αυτές των Μαυρία και Κολοβού. Ο Νιγηριανός που αγωνίζεται ως οκταροδεκάρι και είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, εφόσον αποδείξει μέσα στο εξάμηνο του δανεισμού του ότι μπορεί να βοηθήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ τότε το καλοκαίρι πιθανότητα θα του γίνει και πρόταση απόκτησης του καθώς το συμβόλαιο του με την Κόρτραικ θα λήξει.

Από την άλλη ο Αναστασίου, που βάζει τη δική του φιλοσοφία στις μεταγραφές, δεν επαναπαύεται με τις τρεις προσθήκες και οι πληροφορίες τον φέρουν να ενδιαφέρεται για απόκτηση και καθαρόαιμου επιθετικού για να διευκολυνθεί η υπόθεση γκολ στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Από την πλευρά της η διοίκηση βρίσκεται σε σκληρές διαπραγματεύσεις με Ενρίκες και Μόττα που αξιώνουν υψηλές απαιτήσεις αποζημίωσης για την αποδέσμευση τους. Στόχος είναι εντός των ημερών να λήξει το όλο ζήτημα.

Όλα δέιχνουν πως μέχρι τον επαναληπτικό με τον Απόλλωνα μάλλον θα ολοκληρωθούν όλες οι κινήσεις για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ίσως  η παρουσία Παπασταύρου στην Κύπρο αυτές τις ημέρες να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Autoremarketing

Bet on Alfa