ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔεν σκοράρεις, δεν κερδίζεις!

Δεν σκοράρεις, δεν κερδίζεις!

Σ’ ένα από τα πιο σημαντικά ματς της σεζόν, η Ομόνοια δεν μπόρεσε να έχει βαθμολογικό κέρδος. Τι να τις κάνεις 19 τελικές προσπάθειες, με τις 9 στο στόχο (σύμφωνα με τα στατιστικά της Cytavision), εάν δεν μπορείς να κάνεις έστω μια γκολ. Πρόκειται για ένα από τα πολλά φετινά προβλήματα της Ομόνοιας. Άλλωστε, το λένε οι αριθμοί. Πέτυχε 19 γκολ σε 18 αγώνες πρωταθλήματος. Ένα κάθε ματς. Ποια; Η Ομόνοια!

Bet on Alfa

Το πρόβλημα ήταν εμφανές από την αρχή, εντοπίστηκε, όμως ακόμη στο Σύλλογο ψάχνουν για επιθετικό. Τι να τον κάνεις εάν η ομάδα δεν βρεθεί στην εξάδα. Πότε δηλαδή θα έλθει; Όταν θα έχουν όλα κριθεί; Είναι κι αυτό ένα ζήτημα. Η καθυστέρηση που παρατηρήθηκε στην προσθήκη επιθετικού, ενώ θα έπρεπε να είχε δοθεί λύση πολύ πιο νωρίς.

Ο Ντάρμπισαϊρ εδώ και δέκα μέρες είναι εκτός δράσης και θα χάσει σίγουρα και το επόμενο ματς με τον Ερμή, ενώ δεν κάνει καθόλου καλή σεζόν. Την ίδια ώρα, ο Ραμίρες δεν έχει το εύκολο γκολ και φάνηκε και χθες. Είναι ξεκάθαρο πως η Ομόνοια θέλει επιθετικό, χθες και όχι την άλλη βδομάδα.

Η βελτίωση στη δημιουργία είναι εμφανές, παρόλο που θα πρέπει να αυξηθεί περισσότερο η ταχύτητα και να μην είναι το παιχνίδι της ομάδας προβλεπτό. Ωστόσο, της λείπει ο παίκτης στο αντίπαλο κουτί. Γιατί χθες, αν ήταν μέσα ο Ντάρμπισαϊρ και παρόλο που δε είναι στα καλά του, τουλάχιστον μια ευκαιρία θα την έκανε γκολ.

Όπως και να το κάνουμε, όταν δεν σκοράρεις, δεν κερδίζεις…

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa