ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤενερίφη καλεί Λόπεθ!

Τενερίφη καλεί Λόπεθ!

Παρόλο που θεωρείται ως βασική επιλογή, ο Ίσμα Λόπεθ δεν έχει πείσει πως είναι ο ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο αριστερό άκρο της άμυνας. Αντιθέτως, αποτελεί μια από τις πολλές απογοητεύσεις ποδοσφαιριστών που έφερε το καλοκαίρι ο Άνχελ Γκόμεθ. Κι όμως, στην Ισπανία ο Λόπεθ αρέσει.

Bet on Alfa

Πληροφορίες φέρουν την Τενερίφη, ομάδα της Β’ Κατηγορίας Ισπανίας, να έχει επιδείξει ενδιαφέρον για τον Ισπανό μπακ. Μάλιστα, έχει ενημερωθεί και η Ομόνοια για το γεγονός αυτό και τις τελευταίες μέρες γίνονται διαδικασίες να τερματιστεί η συνεργασίας με τον Λόπεθ και να συνεχίσει στην Τενερίφη.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής, που έχει γενέθλια σήμερα (29.1.1990), βλέπει με θετικό μάτι την μετακίνησή του στην Τενερίφη και είναι πολύ πιθανό να τερματιστεί άμεσα η συνεργασία του με την Ομόνοια. Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται εξελίξεις, με ένα ποδοσφαιριστή που δύσκολα θα συνέχιζε στην ομάδα μετά το καλοκαίρι. Οπόταν, αυτή η εξέλιξη κρίνεται θετική για την Ομόνοια, που θα απαλλαγεί από το συμβόλαιό του και ίσως βάλει και ένα μικρό ποσό στο ταμείο της.

Autoremarketing

Bet on Alfa