ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚάθε ματς και τραυματισμός

Κάθε ματς και τραυματισμός

Αυτό που συμβαίνει στην Ομόνοια με τους τραυματισμούς, είναι απίστευτο. Μετά από κάθε ματς κι ένας τραυματισμός. Και συνήθως είναι μυϊκός. Είναι ένα πρόβλημα που θα πρέπει να απασχολήσει τους υπεύθυνους την ομάδα, παρόλο που έχει εξήγηση.

Bet on Alfa

Πρωτίστως είναι η κακή προετοιμασία που έγινε το καλοκαίρι. Ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας αλλά και όλων όσων ήταν κοντά στην ομάδα, που δεν πήραν μέτρα. Όλοι αυτοί, πλέον, αποτελούν παρελθόν και ο στόχος είναι να μην παρουσιαστεί ξανά το ίδιο φαινόμενο.

Αν και έγιναν δυνατές προπονήσεις, δεν έγινε ποτέ δουλειά για επάνοδο των ποδοσφαιριστών ώστε να παρουσιαστούν έτοιμη την κατάλληλη στιγμή. Γι’ αυτό και για μεγάλο διάστημα δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους και έγινε λόγος για αργή ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας αλλά και αργές επιστροφές.

Επίσης, οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο είτε προέρχονταν από τραυματισμό είτε δεν ήταν στην καλύτερη φυσική κατάσταση, με αποτέλεσμα να προκύψουν τραυματισμοί. Αρχικά ήταν ο Ατζαγκούν, τώρα ο Κολοβός.

Είναι κρίμα για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές και κατ’ επέκταση για την ομάδα, που τους στερείται σε σημαντικά ματς. Πλέον, η Ομόνοια θα πάει στο ματς με την Νέα Σαλαμίνα χωρίς επτά ποδοσφαιριστές. Κολοβός και Πρτσε θα μείνουν εκτός αγωνιστικής δράσης για 2-4 εβδομάδες, την ώρα που δεν υπολογίζονται και οι Παναγή, Ζίβετς, Λόρα, Χριστοφή και Εντρένα.

Autoremarketing

Bet on Alfa