ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟι πιθανοί «11» του Αναστασίου

Οι πιθανοί «11» του Αναστασίου

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε. Ο Κολοβός είναι τελικά στην αποστολή αφού ο τραυματισμός που αποκόμισε δεν ήταν ιδιαίτερα σοβαρός, αν και αρχικά όπως βγήκε προς τα έξω δόθηκε η εντύπωση πως θα έχανε σίγουρα το σημερινό ματς. Σημαντική εξέλιξη αφού ένας καλός Κολοβός, είναι ικανός να βοηθήσει το επιθετικό παιχνίδι της Ομόνοιας.

Bet on Alfa

Την ίδια ώρα, ο Ατζαγκούν έμεινε εκτός αποστολής αφού σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση ένιωσε ενοχλήσεις και θα περάσει από εξετάσεις. Άρα οι απουσίες και πάλι είναι συνολικά επτά. Εκτός, λοιπόν, έμειναν οι Ατζαγκούν, Χριστοφή, Εντρένα, Λόρα, Ζίβετς, Παναγή, Πρτσε. Ο Φώτη δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή αφού θα δηλώσει «παρών» στον αγώνα της U19.

Ο Αναστασίου, λοιπόν, ετοίμασε το πλάνο του με στόχο η Ομόνοια να επανέλθει στις νίκες. Αυτή τη φορά ενδέχεται να πάρει φανέλα βασικού ο Μότα, καλύπτοντας το δεξί άκρο της άμυνας και να προωθηθεί ο Μαυρίας ως εξτρέμ. Σε αυτή την περίπτωση, ο Τζιωνής θα καλύψει θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής, εκεί που αγωνίζεται ο Ατζαγκούν. Τη θέση διεκδικεί και ο Μόντες.

Η Ομόνοια, λοιπόν, σ’ ένα σχηματισμό 4-3-3 αναμένεται να αρχίσει το ματς απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα με τον Μεχίας κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, οι Μότα (ή Μαυρίας), Βύντρα, Κούσουλος και Μανρίκε. Στη μεσαία γραμμή, ο Κατελάρης ως ανασταλτικός και μπροστά του οι Γκόμεθ και Τζιωνής (ή Μόντες). Στην επίθεση, δεξιά Μαυρίας (ή Τζιωνής), αριστερά Κολοβός και στην κορυφή ο Ραμίρες. Θέση διεκδικεί και ο Ντάρμπισαϊρ.

Autoremarketing

Bet on Alfa