ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤης....Κορέας στη ρεβάνς (Video)

Της….Κορέας στη ρεβάνς (Video)

Ο Αγουέρο έχασε πέναλτι για τη Σίτι, ο Κορεάτης Σον βρήκε δίχτυα για την Τότεναμ και με το 1-0 μετέτρεψε σε… κανονικό πόλεμο πρόκρισης τη ρεβάνς της άλλης εβδομάδας!

Bet on Alfa
Πριν ένα χρόνο τέτοια εποχή, ο Πεπ Γκουαρδιόλα έβλεπε τα όνειρα του για Champions League να σβήνουν στα… πόδια της Λίβερπουλ, η οποία απέκλεισε την Μάντσεστερ Σίτι. Ενα χρόνο μετά, ο Καταλανός τεχνικός στοχεύει σε όλες τις κούπες με τους Citizens αλλά βλέπει ότι τα όνειρα του για το Champions μπορεί να μετατραπεί ξανά σε εφιάλτη λόγω μιας αγγλικής ομάδας. Της Τότεναμ, η οποία στο πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι στο νέο γήπεδο της, επέζησε από εκτέλεση πέναλτι του Αγουέρο, δεν γονάτισε όταν έχασε με τραυματισμό τον Κέιν και τελικά πανηγύρισε με το γκολ του Σον, ο οποίος βάζει τους Spurs σε θέση οδηγούν ενόψει της ρεβάνς στο Μάντσεστερ σε οκτώ μέρες…

Τότεναμ (Μαουρίσιο Ποκετίνο): Γιορίς, Τρίπιερ, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνγκεν, Ρόουζ, Σισοκό, Γουίνκς (81′ Γουανιάμα), Ερικσεν, Ντέλε Αλι (87′ Γιορέντε), Σον, Κέιν (58′ Λούκας Μόουρα).

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Γουόκερ, Λαπόρτ, Οταμέντι, Ντελφ, Φερναντίνιο, Γκουντογκάν, Νταβίντ Σίλβα (89′ Ντε Μπρόινε), Μαχρέζ (89′ Σανέ), Στέρλινγκ, Αγουέρο (71′ Γκαμπριέλ )

Πηγή:Gazzetta.gr
Autoremarketing

Bet on Alfa