ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣτα μισά ματς δέχθηκε την ήττα…

Στα μισά ματς δέχθηκε την ήττα…

Αρνητική εικόνα, τραγικοι αριθμοί. Η Ομόνοια με την πρόσφατη ήττα της στο «αιώνιο» ντέρμπι, 25 σερί που αγνοεί τη νίκη απέναντι στον Αποέλ, έφθασε τις 15 σε 31 αγώνες πρωταθλήματος. Στα μισά ματς δέχθηκε την ήττα, ενδεικτικό του πόσο τραγική είναι η σεζόν. Πέρσι σε 36 αγώνες δέχθηκε 17 ήττες. Εάν στο τελευταίο ματς με την ΑΕΚ δεν αποφύγει την ήττα, θα φθάσει τις 16 σε 32 αγώνες, δηλαδή 50% και θα είναι χειρότερος ο απολογισμός από την περσινή σεζόν.

Bet on Alfa

Ο Άνχελ Γκόμεθ απέτυχε στον προπονητή, στις επιλογές παικτών. Τα έκανε γενικά… θάλασσα στον σχεδιασμό. Αυτό είναι το ένα και κανείς δεν μπορεί να το διαγράψει. Από την άλλη όμως, ο Αναστασίου που ήλθε σχετικά νωρίς, μετά την 7η αγωνιστική, τι έκανε για να αλλάξει την κατάσταση. Τίποτα. Φέρει ευθύνη και ο Ελλαδίτης τεχνικός, με τον οποίο η Ομόνοια στον πάγκο της δέχθηκε 10 ήττες.

Είναι ξεκάθαρο πως, η Ομόνοια απέτυχε στις επιλογές ατόμων σε καίρια πόστα. Αυτό πληρώνει σήμερα με την πορεία της. Λάθη που βαραίνουν την διοίκηση και η οποία καλείται να λάβει αποφάσεις που θα αποτρέψουν επανάληψη του σκηνικού στο μέλλον. Η επόμενη σεζόν κρίνεται ως πολύ σημαντική για την Ομόνοια. Δεν την παίρνει άλλη μια κακή σεζόν. Επιβάλλεται να ξεκινήσει την νέα περίοδο και να υπάρχει ηρεμία, υγιείς κατάσταση παντού και να μπορέσει να πορευθεί χωρίς ανακατατάξεις μεσούσης της σεζόν.

Autoremarketing

Bet on Alfa