ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚινητικότητα μεν, χωρίς ανακοινώσεις δε

Κινητικότητα μεν, χωρίς ανακοινώσεις δε

Το τελευταίο διάστημα δεν βγαίνουν προς τα έξω και πολλά πράγματα από πλευράς Ομόνοιας, σχεδόν καθόλου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει κινητικότητα. Αντιθέτως, γίνονται πολλές διεργασίες σε διάφορα μέτωπα και στόχος είναι, να μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι να υπάρχει ουσιαστική κατάληξη και ο Σύλλογος να είναι σε θέση να προβεί σε ανακοινώσεις.

Bet on Alfa

Σαφώς και ο κόσμος της Ομόνοιας αδημονεί, θέλοντας να ακούσει το όνομα του προπονητή, των ποδοσφαιριστών που θα αποκτηθούν, την εξέλιξη με το Μακάρειο και πολλά άλλα. Ωστόσο, για την ώρα δεν υπάρχει εξέλιξη που να οδηγεί την διοίκηση σε επισημοποίηση του οτιδήποτε.

Το σίγουρο για την ώρα είναι πως, υπέγραψε συμβόλαιο ο Τιάγκο και θα ανακοινωθεί 1η Ιουνίου αφού διατηρεί συμβόλαιο με την Νέα Σαλαμίνα μέχρι τις 31 Μαΐου. Επίσης, είναι γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που παρόλο που διατηρούν συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν θα αποχωρήσουν από την ομάδα. Πρόκειται για τους Μεχίας, Λοέ, Γκαφούρ, Ζίβετς και Εντρένα.

Σύντομα, λοιπόν, αναμένονται εξελίξεις. Πρωτίστως στο θέμα του προπονητή αφού θα πρέπει να κλείσει και μαζί με τους Λάρκου και Ταραπουλούζη να καταλήξουν στους ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν την ομάδα, αλλά και το θέμα με το Μακάρειο θα πρέπει να κλείσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Autoremarketing

Bet on Alfa