ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Τιάγκο ανοίγει τον χορό

Ο Τιάγκο ανοίγει τον χορό

Η πρώτη μετεγγραφή της Ομόνοιας ολοκληρώθηκε και τυπικά από τη Δευτέρα 20 Μαΐου, με τον Τιάγκο Φερέιρα να υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Δεκατρείς μέρες μετά, αύριο δηλαδή, αναμένεται να επισημοποιηθεί η συνεργασία του Βραζιλιάνου επιθετικού με την Ομόνοια. Ο λόγος που δεν ανακοινώθηκε νωρίτερα είναι η σύμβαση που έχει με την Νέα Σαλαμίνα μέχρι και σήμερα.

Bet on Alfa

Ο Τιάγκο, λοιπόν, θα ανοίξει τον χορό των μετεγγραφών, την ώρα που κι άλλες μετεγγραφές βρίσκονται στα σκαριά. Τουλάχιστον με άλλους 2-3 ποδοσφαιριστές οι επαφές είναι προχωρημένες και απομένει να κλείσει και ο προπονητής για να ληφθεί απόφαση εάν η Ομόνοια θα αποσπάσει την υπογραφή τους.

Αφού το κεφάλαιο προπονητής κλείσει αρχές της εβδομάδας, αμέσως μετά θα τρέξει με πολύ πιο γοργούς ρυθμούς ο προγραμματισμός και θα αρχίσουν σιγά – σιγά να ανακοινώνονται μετεγγραφές. Η Ομόνοια, μετά την απόφαση να αποχωρήσουν έξι ποδοσφαιριστές που διατηρούν συμβόλαιο (Μεχίας, Μότα, Γκαφούρ, Λοέ, Ζίβετς, Εντρένα) και σε συνδυασμό με την μη ανανέωση της συνεργασίας με τους Λόρα, Σοάρες, Βύντρα, και με τις ανάγκες που υπάρχουν, θα προχωρήσει τουλάχιστον σε δέκα μετεγγραφές έμπειρων ποδοσφαιριστών.

Αυτή τη στιγμή στον Κατάλογο Α θέση λαμβάνουν οι Γκόμεθ, Κολοβός, Μαυρίας, Ντάρμπισαϊρ και Ραμίρες. Άρα υπάρχουν δέκα ανοιχτές θέσεις που θα καλυφθούν. Πολλές και πάλι οι μετεγγραφές που θα γίνουν, με την προσδοκία πως αυτή τη φορά θα είναι πετυχημένες και η Ομόνοια θα είναι σε θέση να έχει πρωταγωνιστική πορεία.

Autoremarketing

Bet on Alfa