ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΎπουλη προπάθεια για "κεφαλοκλείδωμα" από Primetel... Συστήνουμε υπομονή!

Ύπουλη προπάθεια για “κεφαλοκλείδωμα” από Primetel… Συστήνουμε υπομονή!

Είχαμε αναφερθεί και σε χθεσινή μας αρθρογραφία στο κεφάλαιο τηλεοπτικά και κατ’ επέκταση Primetel. Η εταιρεία τηλεοπτικών μεταδόσεων σκόπιμα αδιαφορεί να στείλει στην ΟΜΟΝΟΙΑ συμβόλαιο με καλύτερες οικονομικές παραμέτρους, όπως είχε πει προφορικά, με σκοπό την εφαρμογή ενός ύπουλου πλάνου που θα φέρει την ομάδα μας σε αδιέξοδο.

Bet on Alfa

Εκατοντάδες είναι τα παράπονα που λαμβάνουμε από ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ σχετικά με το γεγονός πως η Primetel ξεκίνησε να καλεί σε σπίτια συνδρομητών της για να τους ενημερώσει πως από τον Ιούλιο μπαίνει σε εφαρμογή η νέα πλατφόρμα τηλεοπτικών. Μάλιστα σύμφωνα με την πολιτική της εταιρείας, ο νυν συνδρομητής θα πρέπει να καλέσει από μόνος του και να ακυρώσει το πακέτο του αλλιώς θα του μπει αυτόματα η νέα πλατφορμα τηλεοπτικών με επιπρόσθετες χρεώσεις από 5 έως 10 ευρώ το μήνα. Δηλαδή ο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ ενώ κάθεται στο σπίτι του αμέριμνος, από το τέλος Ιουλίου θα ξεκινήσει να του έρχεται επιπρόσθετη χρέωση στον λογαριασμό του επειδή προστέθηκε το Αποέλ και η Ανόρθωση στην τηλεοπτική πλατφόρμα.

Την ίδια στιγμή ακόμη χειρότερα είναι τα δεδομένα με τους δέκτες δημόσιας θέασης… Πολλοί συλλόγοι της Αριστεράς που έχουν πακέτα δημόσιας θέασης έχουν ενημερωθεί πως το κόστος τηλεοπτικών μεταδόσεων Primetel από τον Ιούλη θα ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ!!! Ένας σύλλογος δηλαδή που πλήρωνε 200ευρώ τώρα το κόστος θα ανέβει στα 400 ευρώ λόγω Αποέλ και Ανόρθωσης.

Λοιπόν, κύριοι της Primetel η κατάσταση έχει ξεκινήσει να εκτροχιάζεται. Αν θεωρείτε ότι ο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ είναι αυτός που θα πριμοδοτεί τα παχουλά τηλεοπτικά συμβόλαια (2.8 εκ) του Αποέλ, γελιέστε. Είναι μίνιμουμ υποχρέωση σας η ίση μεταχείριση με όλους του συνεργάτες σας. Το 1.7 εκ ετησίως για τον όγκο φιλάθλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ  είναι τουλάχιστον γελοίο.

Εμείς με τη σειρά μας ως ΟΜΟΝΟΙΑ24 καλούμε τον κόσμο σε υπομονή. Ας μην πέσουμε στην παγίδα και στο κόλπο τους. Η απάντηση στην Primetel μπορεί να πάρει ακόμα κάποιες ημέρες αναβολή. Τα μηνύματα που βγαίνουν από την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πως προετοιμάζεται για όλα τα σενάρια. Ευχόμαστε όπως η Primetel επανέλθει ΑΜΕΣΑ με ανανεωμένη πρόταση.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa