ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜετά το τριήμερο... "βροχή" ανακοινώσεων!

Μετά το τριήμερο… “βροχή” ανακοινώσεων!

Ξεκάθαρος ήταν ο Νεόφυτος Λάρκου στην παρουσίαση του Χέννινγκ Μπεργκ. Από Δευτέρα οι όποιες ανακοινώσεις για προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Αυτό λοιπόν περιμένουμε όλοι με μεγάλη αναμονή. Επιστροφή από το τριήμερο του κατακλυσμού και ανακοινώσεις.

Bet on Alfa

Προφανώς και το προηγούμενο διάστημα πολύ πιο πριν την ανακοίνωση Μπεργκ έγινε εκτενής έρευνα και εντοπισμός πιθανών στόχων από τους Σίμος Ταραπουλούζη και Νεόφυτο Λάρκου. Ίσως με κάποιους εν δυνάμει στόχους να έγιναν και κάποιες συζητήσεις. Από την ειδησειογραφία προκύπτει πως ούτε ο Χέννινγκ Μπεργκ έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Έχει κάνει και ο ίδιος μία προσωπική έρευνα με πιθανούς στόχους. Όπως γνωστοποιήθηκε η κρούση που έκανε στον Ρζεζνίτσακ θεωρούμε πως έγινε και με άλλους. Η πρώτη εντύπωση που μας έδωσε ο Μπεργκ είναι πως πρόκειται για μετρημένο άνθρωπο και εργατικό. Επίσης θεωρούμε πως αυτές τις ημέρες που είναι στο νησί μας σίγουρα θα έχει μελετήσει ότι έχει προετοιμάσει η Επιτροπή Προγραμματισμού. Ίσως αυτή να είναι και η αιτία στην όποια καθυστέρηση ανακοίνωσης παικτών.

Παράλληλα ανακοινώσεις θα περιμένουμε και για τις αποδεσμεύσεις παικτών του υφιστάμενου ρόστερ, γεγονός που αφορά περισσότερο το Νεόφυτο Λάρκου αντί τον προπονητή. Δεν πιστεύουμε ότι θα αλλάξει κάτι, λόγω του ερχομού Μπεργκ, από τον προγραμματισμό που έγινε στον τομέα των αποδεσμεύσεων.

Προβλέπουμε επίσης πως μέσα στις αρχικές ανακοινώσεις θα είναι εκείνη του βοηθού προπονητή καθώς και των υπολοίπων μελών του τεχνικού τιμ.

Autoremarketing

Bet on Alfa