ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔιακοπές τέλος, τα κεφάλια μέσα…

Διακοπές τέλος, τα κεφάλια μέσα…

Μετά από ενάμισι μήνα, από τις 18 Μαϊου που η Ομόνοια ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην περσινή σεζόν, αρχίζει μια νέα προσπάθεια. Οι διακοπές για τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και όλους όσους αποτελούν το ποδοσφαιρικό τμήμα, έλαβαν τέλος. Και πάλι τα κεφάλια μέσα, αφού σήμερα 1η Ιουλίου, αρχίζει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις αυτό το διήμερο και από την Τετάρτη προπονήσεις.

Bet on Alfa

Μια νέα σεζόν, λοιπόν, αρχίζει για την Ομόνοια, που θέλει να επιστρέψει στο προσκήνιο, να πρωταγωνιστήσει και να αφήσει πίσω της τις ταλαιπωρημένες σεζόν. Η Ομόνοια έχει ως στόχο την έξοδο στην Ευρώπη, το «χτίσιμο» βασικού κορμού και την επιστροφή του κόσμου της στο γήπεδο.

Με τον Χένινγκ Μπεργκ στη θέση του προπονητή και πέντε νέους ποδοσφαιριστές, Μίχαελ Λούφτνερ, Άνταμ Λανγκ, Τιάγκο Φερέιρα, Ζοέλ Περέιρα και Χαράλαμπο Κυριακίδη, οι πράσινοι παίρνουν από σήμερα μπρος για τη σεζόν 2019-20.

Την ίδια ώρα, υπάρχει συμφωνία με τους Φρανσίς Ουζόχο και Βίτορ Γκόμες. Μάλιστα, ο τελευταίος βρίσκεται από την Κυριακή στην Κύπρο, ενώ ο Νιγηριανός τερματοφύλακας έχει υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα. Δυο ποδοσφαιριστές που εκτός απροόπτου θα είναι στο ρόστερ της Ομόνοιας τη νέα περίοδο. Στις προπονήσεις θα βρίσκεται και ο Ρούμπεν Άλβες, που με σύσταση του Νούνο Ασίς θα περάσει από δοκιμαστική περίοδο και αν ικανοποιήσει θα αποκτηθεί.

Autoremarketing

Bet on Alfa