ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ φωτισμός του Μακαρείου "καίει" ξανά τον ΚΟΑ!!!

Ο φωτισμός του Μακαρείου “καίει” ξανά τον ΚΟΑ!!!

Ακατάλληλο με βάση και συγκεκριμένη οδηγία του ΚΟΑ για φωτισμούς γηπέδων είναι το Μακάρειο Στάδιο… Ο ίδιος ΚΟΑ παρακάμπτει ακόμη και δική του οδηγία. Ένα ακόμη σκάνδαλο ολκής που αφορά το συγκεκριμένο γήπεδο.

Bet on Alfa

Η έρευνα του ΟΜΟΝΟΙΑ24 που αφορά την “καταλληλότητα” του Μακαρείου όπως οι κύριοι του ΚΟΑ καμώνονται, βγάζει στην επιφάνεια ένα ακόμη σκάνδαλο. Ο ΚΟΑ, υποχρεωμένος βέβαια να είναι εναρμονισμένος με το τι απαιτεί η ΟΥΕΦΑ, έχει συγκεκριμένη οδηγία η οποία μιλά πως οι προβολείς των γηπέδων που διεξάγονται αγώνες Α’ Κατηγορίας θα πρέπει να είναι απόδοσης 800 lux. Οι προβολείς του Μακαρείου Σταδίου είναι απόδοσης 500lux, κάτι που δεν το λέμε εμείς, αλλά ο ίδιος ο ΚΟΑ… Ακριβώς έτσι, ο ΚΟΑ κάθε χρόνο εγκρίνει σε συνεδρίες του παράκαμψη αυτής της οδηγίας προκειμένου να ορίζει ως κατάλληλο το Μακάρειο Στάδιο.

Είναι άξιον απορίας αν αυτό είναι εις γνώσην της ΟΥΕΦΑ που γίνεται. Σκεφτείτε σε πόσο κίνδυνο θέτουν τις ομάδες οι κύριοι του ΚΟΑ, που με καθαρή συνείδηση ορίζουν ως έδρα ένα γήπεδο που δεν τηρεί ούτε τα μίνιμουμ πλέον με βάση τις Ευρωπαικές οδηγίες.

Κάτι τελευταίο εξίσου σημαντικό, είναι πως η ΟΥΕΦΑ από την σεζόν 2020-2021 δεν θα δέχεται να διεξάγονται αγώνες Ευρωπαικών Πρωταθλημάτων με φωτισμό γηπέδων κάτων από 1200 lux.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa