ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣυνάντηση με τον ΚΟΑ για το Μακάρειο

Συνάντηση με τον ΚΟΑ για το Μακάρειο

Σήμερα, στις 11:00, αντιπροσωπεία της Ομόνοιας που αναμένεται να αποτελείται από μέλη του Δ.Σ. της εταιρείας αλλά και πιθανότατα του σωματείου, θα συναντηθεί με την ηγεσία του ΚΟΑ. Το ραντεβού διευθετήθηκε μετά που η Ομόνοια απέστειλε δύο επιστολές στον Οργανισμό και ζητούσε επίμονα συνάντηση με κύριο θέμα συζήτησης το Μακάρειο Στάδιο.

Bet on Alfa

Η Ομόνοια, στην επιστολή – απάντησή της, που απαντούσε αρνητικά στον ΚΟΑ για χρήση του Μακαρείου Σταδίου, θέτοντας αρκετά ζητήματα προς προβληματισμό, είχε κάνει λόγο πως όπως είναι σήμερα το στάδιο είναι ακατάλληλο. Μάλιστα, έκανε συγκεκριμένη πρόταση, η οποία θα αποτελέσει τη βάση για συζήτηση στη σημερινή συνάντηση.

Η πρόταση της Ομόνοιας, προνοεί κατεδάφιση του Μακαρείου Σταδίου και ανέγερση νέου σύγχρονου γηπέδου – στον ίδιο χώρο – και στο οποίο εκτός από την Ομόνοια που θα το διαχειρίζεται, θα μπορούν να αγωνίζονται και προσφυγικά Σωματεία. Θα πρόκειται για καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο, καθώς ο στίβος θα μπορεί να μετακινηθεί σε άλλο χώρο.

Επίσης, έκανε λόγο πως, θα ζητήσει από την ΚΟΠ να παρέχει εγγυήσεις για την ασφάλεια των αθλητών, του προσωπικού και των φιλάθλων, σε περίπτωση που προτίθεται να ορίζει αγώνες στο Μακάρειο. Και επειδή αυτή είναι η πρόθεση της ΚΟΠ, από την στιγμή που ανακοίνωσε ότι η έδρα της Δόξας και του Ολυμπιακού θα είναι το Μακάρειο, είναι ένα θέμα που πρέπει να ξεκαθαρίσει μια και καλή. Μάλιστα, η Ομόνοια βάσει της κλήρωσης θα κληθεί να αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα τη Δόξα, που έχει ως έδρα το Μακάρειο.

«Αν η ΚΟΠ αδυνατεί να δώσει τις εγγυήσεις, τότε δεν επιθυμούμε να αγωνιστούμε στο Μακάρειο στάδιο καθώς δεν μπορούμε να θέσουμε σε κίνδυνο κανένα από την ομάδα μας», ήταν η επισήμανση της Ομόνοιας στην ανακοίνωσή της. Πρόκειται για ένα σοβαρό θέμα, στο οποίο η Ομόνοια θα πρέπει να επιμείνει και να απαιτήσει όπως υλοποιηθούν τα πιο πάνω.

Autoremarketing

Bet on Alfa