ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΈχουμε τεράστια ευθύνη να αντιδράσουμε

Έχουμε τεράστια ευθύνη να αντιδράσουμε

Το χθεσινό μας ρεπορτάζ για τα έργα(!!!) που γίνονται αυτές τις ημέρες στο Μακάρειο Στάδιο δεν ήταν καθόλου τυχαίο. Γύρω από το αίτημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να της παραχωρηθεί ο χώρος του συγκεκριμένου γηπέδου, για ανέγερση ενός σύγχρονου ποδοσφαιρικού γηπέδου, παίζεται ολόκληρη συμπαιγνία, ένα ξεκάθαρα βρώμικο παρασκήνιο.

Bet on Alfa

Το γήπεδο όπως είναι σήμερα έχει γίνει γνωστό ότι χρειάζεται εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να καταστεί ασφαλές για τους φιλάθλους και τους ποδοσφαιριστές. Και δυστυχώς με κάποια πατσιαρίσματα που σας παρουσιάσαμε χθες, σε λίγες ημέρες το γήπεδο θα αδειοδοτηθεί για να διεξάγονται εκεί αγώνες Α’ κατηγορίας.

Κανένας δεν τολμά να μιλήσει, κανένας δεν τολμά να αντιδράσει…. Μόνο η ΟΜΟΝΟΙΑ φωνάζει, μόνο η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιδρά. Ήρθε η ώρα η ΟΜΟΝΟΙΑ να βρεί συμπαραστάτη της τον κόσμο της και γι’ αυτό το ζήτημα. Ο πράσινος λαός όταν θέλει μπορεί να “ρίξει” ακόμα και Κυβέρνηση. Ας μην τους αφήσουμε να υλοποιήσουν τα άνομα σχέδια τους και να συνεχίσουν να θέτουν τις ζωές μας και τις ζωές των ποδοσφαιριστών σε κίνδυνο.

Τώρα είναι η ώρα να αντιδράσουμε. Και έχουμε τεράστια ευθύνη να το πράξουμε αυτό!

Autoremarketing

Bet on Alfa