ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΞανά... ζωή στο «Ηλίας Πούλλος»

Ξανά… ζωή στο «Ηλίας Πούλλος»

Στις προπονήσεις επιστρέφουν οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, μετά το τριήμερο ρεπό που τους παραχώρησε ο Χένινγκ Μπεργκ. Είναι η πρώτη προπόνηση της ομάδας μετά την επιστροφή της από την Πολωνία. Το ραντεβού δόθηκε για το απόγευμα στο «Ηλίας Πούλλος», που θα αποκτήσει ξανά… ζωή μετά από πολύ καιρό.

Bet on Alfa

Υπό τις οδηγίες του Νορβηγού προπονητή και των συνεργατών του, οι πράσινοι θα στρωθούν στη δουλειά, έχοντας ως στόχο να ανεβάσουν ρυθμό και να ετοιμαστούν ενόψει των πρώτων επίσημων υποχρεώσεων. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Γέρι μέχρι και το Σάββατο. Το επόμενο διήμερο θα είναι διπλές. Την Κυριακή θα παραχωρηθεί ρεπό και τη Δευτέρα η αποστολή θα βρεθεί και πάλι στην Κυπερούντα. Θα είναι για ένα πενθήμερο, μέχρι και την Παρασκευή 9 Αυγούστου.

Ακολούθως θα επιστρέψει και πάλι στη Λευκωσία, ενώ την αμέσως επόμενη μέρα η Ομόνοια θα δώσει δυνατό φιλικό παιχνίδι με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ.

Το επόμενο διάστημα θα απέχει από το κανονικό πρόγραμμα ο Ντάρμπισαϊρ, που ως γνωστόν θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δυο βδομάδες. Πάντως, ο Άγγλος αισθάνεται καλύτερα και δεν αποκλείεται να επανέλθει νωρίτερα. Ο Λούφτνερ που δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο φιλικό στην Πολωνία είναι εντελώς καλά, ενώ ο Μπεργκ θα αναμένει από τους Ορτέγα και Μποτεάκ να ανεβάσουν ρυθμό και να ετοιμαστούν μέχρι την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Autoremarketing

Bet on Alfa