ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜια πρώτη αξιολόγηση των νεοφερμένων

Μια πρώτη αξιολόγηση των νεοφερμένων

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι επί Κυπριακού εδάφους μετά την προετοιμασία της στην Πολωνία πραγματοποίησε χθες η ΟΜΟΝΟΙΑ. Απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο,την Ανόρθωση, το πρώτο δείγμα ήταν θετικό και τολμούμε να πούμε ότι σε κάποια διαστήματα του αγώνα είδαμε περισσότερα από όσα περιμέναμε.

Bet on Alfa

Θα προσπαθήσουμε σε αυτό το σημείο να κάνουμε μια πρώτη αξιολόγηση των νεοφερμένων ποδοσφαιριστών της ομάδας μας που αγωνίστηκαν χθες, έχοντας κατα νού ότι είναι πολύ νωρίς να εξάγουμε τα όποιαδήποτε ασφαλή συμπεράσματα.

Φράνσις Ουζόχο

Στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήταν θεατής. Όπου και όταν χρειάστηκε καθάρισε κάποιες σέντρες των αντιπάλων ενώ μπλόκαρε σταθερά και ένα – δύο χλιαρά σούτ. Αυτό που μας έκανε περισσότερο εντύπωση από τον Νιγηριανό είναι το παιχνίδι του με τα πόδια, το οποίο πραγματικά ήταν εξαιρετικό.

Περέϊρα

Φιλότιμος ποδοσφαιριστής. Πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα χθες, επιθετικά έδειξε να υστερεί.

Λάνγκ – Λούφτνερ

Το δίδυμο στην άμυνα τα πήγε αρκετά καλά. Καθάρισαν σχεδόν όλες τις ψηλές μπαλιές. Ξεχωρίσαμε το γεγονός ότι ο Λάνγκ είναι σχετικά γρήγορος αμυντικός, ενώ ο Λούφτνερ δείχνει να είναι εγγύηση στο ψηλό παιχνίδι του αντιπάλου.

Βίτορ  Γκόμες

Ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Έτρεξε αρκετά στο κέντρο, σταμάτησε επιθέσεις του αντιπάλου, και μοίρασε και το παιχνίδι της ομάδας μας. Μαζί με το Τζόρντι μπορούν να αποτελέσουν σπουδαίο δίδυμο.

Τιάγκο

Η αποκάλυψη του χθεσινού φιλικού. Έδειξε πόσο καλός χειριστής της μπάλας είναι, και πόσο μπορεί να βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Επίσης είχε εξαιρετικές εκτελέσεις σε στημένες φάσεις.

Χεν Εζρά

Κλασσικό εξτρέμ. Έδειξε διάθεση ενώ στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην άμυνα της Ανόρθωσης. Χρειάζεται να βελτιώσει τα τελειώματα του, είτε αυτά είναι πάσες, είτε σούτ. Το βέβαιο είναι ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ.

Έρικ Μποτεάκ

Αγωνίστηκε για ένα 45λέπτο. Έδειξε τα ποιοτικά του στοιχεία που έκαναν τον Νεόφυτο Λάρκου να τον φέρει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Χρειάζεται ακόμα δουλεία και αυτό είναι δεδομένο για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα σε φυσική κατάσταση.

Μίκαελ Ορτέγκα

Κλασσικό δεκάρι, που ξέρει και μπορεί να κρατά μπάλα και να μοιράζει παιχνίδι. Στα 25 λεπτά είδαμε αρκετά καλά στοιχεία, και είναι βέβαιο ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνεται καλύτερος.

Autoremarketing

Bet on Alfa