ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ πρώτη επίσημη αποστολή του Μπεργκ

Η πρώτη επίσημη αποστολή του Μπεργκ

Το πρωτάθλημα αρχίζει… Πρώτο παιχνίδι αύριο για την Ομόνοια στο 81ο Πρωτάθλημα με αντίπαλο τη Δόξα στο Μακάρειο. Η προετοιμασία της Ομόνοιας ολοκληρώνεται με απογευματινή προπόνηση, με το πέρας της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για το αυριανό ματς. Θα είναι η πρώτη επίσημη αποστολή από τον Χένινγκ Μπεργκ, που θα κάνει κι αυτός ντεμπούτο στο κυπριακό πρωτάθλημα όπως και πολλοί ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού».

Bet on Alfa

Το ευχάριστο για τον Νορβηγό προπονητή είναι πως, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Εκτός είναι οι τραυματίες Κατελάρης και Λοΐζου. Έχει επιλογές, τόσο για την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα αλλά και για συμπλήρωση της 20άδας. Πέρα από τους ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να πάρουν φανέλα βασικού, θα έχει ένα γεμάτο πάγκο και αναλόγως της εξέλιξης του αγώνα να κάνει τις κινήσεις του.

Η ανυπομονησία είναι τεράστια στις τάξεις της Ομόνοιας. Οι προσδοκίες είναι μεγάλες και ο κόσμος θα στηρίξει μαζικά την προσπάθεια της ομάδας στο αυριανό πρώτο ματς. Διαφάνηκε μέσω των φιλικών ότι, κάτι καλό δημιουργείται, υπάρχει ποιότητα και εμπειρία στην ομάδα και απομένει να το επιβεβαιώσει με την παρουσία της και στα επίσημα ματς. Ο Μπεργκ στις δηλώσεις του ενόψει της πρεμιέρας τόνισε πως είναι έτοιμοι και εξέφρασε την πίστη ότι «έχουμε καλή ομάδα». Τι απομένει; Η πράξη, το γήπεδο, εκεί που κρίνεται μια ομάδα.

Autoremarketing

Bet on Alfa