ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΈχει τον τρόπο, κι ακόμη είναι στην αρχή

Έχει τον τρόπο, κι ακόμη είναι στην αρχή

Τέσσερα γκολ σε δύο αγώνες πέτυχε η Ομόνοια και δεν δέχθηκε κανένα. Εξαιρετικός συντελεστής για ξεκίνημα, που δείχνει σταθερότητα. Και έτσι είναι. Η Ομόνοια έδειξε ουσιαστική στην επίθεση και συγκεντρωμένη στην άμυνα.

Bet on Alfa

Και στα δύο ματς πήρε την ουσία και συνδύασε την επιτυχία της με καλή παρουσία στο μεγαλύτερο διάστημα. Το πρώτο ημίχρονο, τόσο με τη Δόξα όσο και με τη Νέα Σαλαμίνα, ήταν πολύ καλύτερη, διάστημα στο οποίο πέτυχε τα τρία από τα τέσσερα γκολ συνολικά. Επίσης, τα δύο γκολ, ένα σε κάθε ματς, προήλθαν από πολύ καλή ομαδική προσπάθεια ειδικά το πρώτο απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα στο οποίο χάθηκε η μπάλα. Ακόμη, τα άλλα δύο προήλθαν από στατική φάση, πολύ σημαντικό στοιχείο.

Γίνεται λόγος ότι, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και στα δύο ματς, η Ομόνοια παρουσίασε μια πτώση στην απόδοσή της, έδωσε χώρο στον αντίπαλο και τον άφησε να πιστέψει ότι μπορεί να κερδίσει κάτι. Ναι, αυτό φάνηκε, όμως αυτό μπορεί να εξηγηθεί για πολλούς λόγους. Το σημαντικότερο είναι ότι, δεν δέχθηκε γκολ, έκανε καλή διαχείριση του υπέρ της αποτελέσματος. Ναι, δεν θα πρέπει να παίζει με την φωτιά, όμως είναι απόλυτα λογικά να κάνει κάποιες φάσεις και ο αντίπαλος. Σημασία έχει να μην του επιτρέψεις να κάνει γκολ. Το πέτυχε η Ομόνοια κυρίως λόγω της παρουσίας του Ουζόχο, που όποτε χρειάστηκε και πάλι ήταν εξαιρετικός.

Η Ομόνοια, λοιπόν, σ’ αυτό το ξεκίνημα που ακόμη δεν είναι στον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας, πήρε αυτό που έπρεπε, τους βαθμούς. Πέτυχε να δείξει σε αρκετά καλό βαθμό και την ποιότητά της, και πλέον βάζει πλώρη για τα πιο δύσκολα. Η διακοπή κρίνεται ως ωφέλιμη, αφού θα δώσει τον χρόνο για να ετοιμαστεί καλύτερα και να δουλέψει τομείς που το έχει ανάγκη. 

Autoremarketing

Bet on Alfa