ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠολλά τα εμπόδια, ξεκαθαρίζει το αργότερο την Παρασκευή

Πολλά τα εμπόδια, ξεκαθαρίζει το αργότερο την Παρασκευή

Ούτε χθες είχαμε την όποια κατάληξη (θετική ή αρνητική) στο θέμα μετακίνησης του Βαλεντίν Ρομπέρζ στην ΟΜΟΝΟΙΑ από τον Απόλλωνα.

Bet on Alfa

Τα εμπόδια που εμφανίζονται είναι πολλά και σε κάποιες περιπτώσεις δεν είναι καν στο δικό μας χέρι για να τα ξεπεράσουμε.  Όπως για παράδειγμα τα δεδουλευμένα που οφείλει ο Απόλλωνας στον ποδοσφαιριστή…

Θα πρέπει λοιπόν να κάνουμε υπομονή μέχρι και την τελευταία στιγμή, έως την Παρασκευή δηλαδή. Υπάρχει πρόνοια η οποία αναφέρει ότι μια  ομάδα μπορεί να αποκτήσει ποδοσφαιριστή από άλλη ομάδα εντός Κύπρου με τη μορφή δανεισμού έως και τις 6 Σεπτεμβρίου.

Οπόταν ο μόνος τρόπος με τον οποίος μπορεί να γίνει ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο Γάλλος αμυντικός από εδώ και πέρα είναι ως δανεικός, εφόσον η ΟΜΟΝΟΙΑ τα βρει με τον Απόλλωνα.

Όπως και να έχουν τα πράγματα επαναλαμβάνουμε ότι η ομάδα προγραμματισμού έχει στα υπόψη της κι άλλες περιπτώσεις αμυντικών και αν με την πάροδο της ημέρας διαφανεί ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για θετική κατάληξη με τον Απόλλωνα και τον Ρομπέρζ , τότε ίσως κινηθεί πριν την Παρασκευή γι’ απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή.

Autoremarketing

Bet on Alfa