ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣήμερα ξεκούραση, αύριο… ΑΕΚ

Σήμερα ξεκούραση, αύριο… ΑΕΚ

Μετά το φιλικό του Σαββάτου, ο Χένινγκ Μπέργκ παραχώρησε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για σήμερα Κυριακή. Δίνεται η ευκαιρία για ξεκούραση και από αύριο, όταν θα επανέλθουν στις προπονήσεις θα φουλάρουν για το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ, στο «ΑΕΚ Αρένα».

Bet on Alfa

Και τις πρώτες μέρες της ερχόμενης βδομάδας ο Νορβηγός προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους διεθνείς ποδοσφαιριστές. Όταν θα επιστρέψουν όλοι, θα είναι σε θέση να δουλέψει καλύτερα στο πλάνο που θα ετοιμάζει για τη δύσκολη αποστολή απέναντι στην ΑΕΚ. Αν και νωρίς, φαντάζει πιθανό το σενάριο να στηριχτεί στους ίδιους ποδοσφαιριστές που άρχισαν τον αγώνα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Βεβαίως, αν κρίνουμε από τα πρώτα δύο ματς, ο Μπεργκ έδειξε απρόβλεπτος και όλα είναι πιθανά.

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ, θα λέγαμε ότι είναι η πρώτη μεγάλη δοκιμασία για τη νέα Ομόνοια. Το αποτέλεσμά του δεν θα κρίνει τίποτα, άλλωστε είναι μόλις η 3η αγωνιστική, όμως η εικόνα που θα παρουσιάσει η Ομόνοια θα είναι ένα καλό δείγμα τι θα ακολουθήσει. Απέναντι σ’ ένα πιο έτοιμο αντίπαλο, που έχει τη βάση του από τα προηγούμενα χρόνια.

Το τεχνικό επιτελείο έχει εικόνα της αντιπάλου, τόσο από τα ευρωπαϊκά ματς αλλά και από το πρόσφατο απέναντι στην ΑΕΚ. Γι’ αυτό είναι σε θέση να ετοιμάσει το πλάνο, γνωρίζοντας τα δυνατά και τρωτά σημεία της. 

Autoremarketing

Bet on Alfa