ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔημητρίου:"Δεν αλλάζει ο στόχος"

Δημητρίου:”Δεν αλλάζει ο στόχος”

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας Ανδρέας Δημητρίου, ήταν καλεσμένος χθες βράδυ στην εκπομπή του ΡΙΚ “Γκολ και θέαμα”. Διαβάστε τα κυριότερα σημεία από τις δηλώσεις του:

Bet on Alfa

“Είναι ικανοποιητικός βαθμολογικά ο απολογισμός μας. Θα μπορούσαμε και για το απόλυτο στο ματς με την ΑΕΚ. Είμαστε ευχαριστημένοι και στο αγωνιστικό κομμάτι. Η ομάδα είναι καινούρια ακόμα αλλά είμαστε βέβαιοι πως μπορούμε να δώσουμε περισσότερα στην πορεία. Ο στόχος μας είναι η έξοδος στην Ευρώπη και δεν θα διαφοροποιείται ανάλογα με το αποτέλεσμα. Θα συνεχίσουμε πολύ προσγειωμένα την προσπάθεια μας”.

Για τον κόσμος της ομάδας μας: 

“Το μεγαλύτερο κέρδος μας είναι ο κόσμος, έχουμε 9,5 χιλιάδες εισιτήρια μέσο όρο στα δυο εντός έδρας ματς, αν βοηθήσει η ομάδα θα καταρρίψουμε το ρεκόρ το οποίο κατέχουμε εμείς”.

Για την εξέλιξη με τον ΚΟΑ…

“Πήραμε μια επιστολή από τον ΚΟΑ για το θέμα του Μακαρείου σταδίου σχετικά με το αίτημα μας για να κτίσουμε ένα νέο γήπεδο εκεί . Ο ΚΟΑ μας έχει απαντήσει πως λόγω του ότι δεν υπάρχει προϋπολογισμός όσος θα ήθελαν, δεν είναι στα μεσοπρόθεσμα σχέδια τους να κτίσουν νέο γήπεδο εκεί”.

Για ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου…

“Έχει ξεκινήσει ένας κύκλος συζητήσεων με την Τράπεζα Κύπρου για τις Χαλεπιανές. Επίσης αξιολογούμε και κάποια άλλα τεμάχια γης. Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα γήπεδο το οποίο να είναι στην κατάλληλη τοποθεσία ουτω σώστε να μπορεί να συντηρείτε από μόνο του. Να μην ένα φτιάξουμε γήπεδο που απλά θα βάλουμε ένα βάρος στην πλάτη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ”.

Autoremarketing

Bet on Alfa