ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤους ξέρουμε και μας ξέρουν

Τους ξέρουμε και μας ξέρουν

Δεύτερη μέρα του ρεπό τους η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας. Από αύριο το απόγευμα θα επανέλθουν στις προπονήσεις, επαναρχίζοντας την προετοιμασία τους για το επόμενο επίσημο παιχνίδι, που είναι με την Πάφο εκτός έδρας. Ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι, το οποίο η Ομόνοια θα θελήσει να περάσει νικηφόρα, δίνοντας συνέχεια στο αήττητο σερί.

Bet on Alfa

Έχουμε δώσει τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος και εμείς και ο αντίπαλος. Λίγο ή πολύ τους ξέρουμε και μας ξέρουν. Γι’ αυτό υπάρχει ένα δείγμα για να ετοιμάσει αναλόγως το πλάνο του ο Μπεργκ και να «χτυπήσει» την Πάφο. Παρόλο που έχουν πολλούς νέους παίκτες, ο τρόπος παιχνιδιού τους δεν μπορεί να αλλάξει και πολύ. Φάνηκε στα προηγούμενα ματς να έχουν κενά στην άμυνα, τα οποία θα πρέπει να εκμεταλλευτεί η Ομόνοια και να τους κάνει τη ζημιά.

Η προετοιμασία θα εντατικοποιηθεί τις επόμενες μέρες, με τον προπονητή της Ομόνοιας όσο πλησιάζει το ματς να δουλεύει όλο και περισσότερο στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα στο ματς του Σαββάτου. Ο Μπεργκ έδειξε να είναι προπονητής που διαβάζει πολύ καλά τον αντίπαλο, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.

Μέχρι και την Πέμπτη θα είναι σε θέση να γνωρίζει εάν θα υπολογίζει και στον Μποτεάκ. Είναι πιθανό να βρεθεί στην αποστολή ο Γάλλος, όμως δύσκολα θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα. Σε καμιά περίπτωση δεν θα ρισκάρουν τη συμμετοχή του. Άλλωστε ακολουθεί νέα διακοπή και θα δουν ο χρόνος για να είναι απόλυτα έτοιμος ενόψει Ανόρθωσης.

Autoremarketing

Bet on Alfa