ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣΚΑΝΔΑΛΟ: Καμιά τιμωρία σε ΑΠΟΕΛ και Μερκή - Tι...

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Καμιά τιμωρία σε ΑΠΟΕΛ και Μερκή – Tι έχεις να πεις γι’αυτά κύριε Κούμα;;;

Ανακοινώθηκαν πριν από λίγο οι ποινές του Αθλητικού Δικαστή όσον αφορά παραπομπές της προηγούμενης εβδομάδας που είχε ενώπιον του.

Bet on Alfa

Με μεγάλη μας έκπληξη παρατηρήσαμε ότι το ΑΠΟΕΛ δεν έχει δεχτεί καμιά τιμωρία  για τις ανακοινώσεις που εξέδωσε την περασμένη εβδομάδα, και τις δηλώσεις του Νεκτάριου Πετεβίνου στα Μ.Μ.Ε, όσον αφορά την διαιτησία του αγώνα στο Παραλίμνι  με τα παράπονα του για τον κύριο Νεοφύτου.

Επίσης  το ΑΠΟΕΛ δεν έχει τιμωρηθεί για την ανακοίνωση  που εξέδωσαν οι οργανωμένοι του οπαδοί  στις 27 Σεπτεμβρίου 2019, για τα γεγονότα στο Παραλίμνι, σε αντίθεση με την τιμωρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την περασμένη εβδομάδα  για ανακοίνωση παρόμοιου ύφους από το Fan Club Λακατάμειας.

Το μεγαλύτερο σκάνδαλό όμως προκύπτει στο γεγονός ότι δεν έχει επιβληθεί καμιά τιμωρία (δεν γνωρίζουμε καν αν έχει γίνει παραπομπή από τον κύριο Νικολάου) στον Γιώργο Μερκή, μετά τον σάλο που είχε προκύψει από τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περί ψυχολόγων κ.λ.π.

Αν αυτό είναι ίσο και αμερόληπτο  πρωτάθλημα, τότε εμείς είμαστε εξωγήινοι κύριε Κούμα.  Βγείτε και τώρα να δικαιολογηθείτε και να πετάξετε λόγια του αέρα δεξιά κι αριστερά, όπως κάνατε την περασμένη Κυριακή για να δικαιολογήσετε τις τραγικές διατησίες.

Σαν δεν ντρέπεστε ΟΛΟΙ ΣΑΣ! Βρυωνίδιες,Νικολάου, Κούμες κτλ έχετε καταντήσει το Κυπριακό ποδόσφαιρο έναν πραγματικό βάλτο.

Autoremarketing

Bet on Alfa