ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ επόμενη ημέρα να μας βρει πιο συσπειρωμένους και...

Η επόμενη ημέρα να μας βρει πιο συσπειρωμένους και πιο σοφούς!

Η ήττα αργά ή γρήγορα θα ερχόταν… Η αλήθεια είναι πως η προσγείωση ήταν κάπως απότομη μετά από μία μεγάλη νίκη στο ΓΣΠ επί του Απόλλωνα. Μία ήττα από έναν αντίπαλο που δεν ήταν απειλητικός σε κανένα σημείο αλλά και ήττα που συνοδεύτηκε με κακή αντίδραση για τουλάχιστον 20 λεπτά αγώνα.

Bet on Alfa

Ο προβληματισμός για τα αίτια της ήττας είναι  δεδομένος. Αυτό όμως δεν επιτρέπει την περίσσεια μουρμούρα και ακραίες τοποθετήσεις.

Ξεκάθαρα δεν βγήκε το παιχνίδι στον προπονητή μας χθες και η μαγκιά είναι να καταφέρει άμεσα να επαναφέρει την ομάδα σε νίκη. Θα έχει μία εξαιρετική ευκαιρία μέσα σε δύο εβδομάδες να στήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ για ένα μεγάλο διπλό στο Παπαδόπουλος σε άλλο ένα ντέρμπι.

Συσπείρωση λοιπόν, στήριξη της ομάδας αλλά συλλογική σοφία. Οι αδυναμίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ χθές ήταν πολύ συγκεκριμένες και ξεκάθαρες. Φάνηκαν επίσης και κάποια κενά που έχει το ρόστερ σε συγκεκριμένες θέσεις ιδιαίτερα στο κέντρο. Από εκεί και πέρα υπάρχουν οι λύσεις και συλλογικά το τεχνικό τιμ θεωρούμε ότι μπορεί να βελτιώσει άμεσα την χθεσινή κακή εικόνα.

Autoremarketing

Bet on Alfa