ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ υγιής κατάσταση στο Σύλλογο…

Η υγιής κατάσταση στο Σύλλογο…


Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της Ομόνοιας, όπως ήταν λογικό έχουν επιφέρει προβληματισμό. Όταν είσαι μια μεγάλη ομάδα και για τρεις αγώνες δεν κερδίζεις, είναι κάτι που απασχολεί. Γι’ αυτό και οι αρμόδιοι, που έχουν απαιτήσεις θα πρέπει να πάρουν τα μέτρα τους. Με κάθε τρόπο να βοηθήσουν την ομάδα να βρει εκ νέου τον δρόμο της, να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Bet on Alfa

Άλλωστε, οι ποδοσφαιριστές και όλοι όσοι αποτελούν το ποδοσφαιρικό τμήμα, αμείβονται καλά, πληρώνονται στην ώρα τους, έχουν όλες τις ανέσεις και γενικά στο Σύλλογο επικρατεί μια υγιής κατάσταση. Γι’ αυτό και δεν μπορεί να υπάρχουν δικαιολογίες για αρνητικές εμφανίσεις, όπως συνέβαινε στο παρελθόν.

Η αντίδραση, που επιβάλλεται να έλθει άμεσα, θα γίνει μέσα από σκληρή δουλειά. Αυτοί που έχουν την ευθύνη, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές κατά κύριο λόγο, θα πρέπει να αντιλαμβάνονται τα λάθη τους και την υποχρέωσή τους απέναντι στον εργοδότη αλλά και τον κόσμο της ομάδας. Ας δουλέψουν σκληρά, να σηκώσουν κεφάλι και να πάνε στο Δασάκι το Σάββατο να πάρουν τη νίκη. Μόνο έτσι θα φτιάξουν το κλίμα και θα επαναφέρουν τα χαμόγελα αισιοδοξίας.

Autoremarketing

Bet on Alfa