ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Σίμος απέδειξε ότι αντιλαμβάνεται που πατά και που...

Ο Σίμος απέδειξε ότι αντιλαμβάνεται που πατά και που βρίσκεται

Άκρως ενδιαφέρουσαν ήταν χθεσινή συνέντευξη του Υπρύθυνου σκάουτινγκ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Σίμου Ταραπολούζη ο οποίος ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Super Sport FM, ΑΚΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ, με τον αθλητικογράφο Μιχάλη Παπαγεωργίου.

Bet on Alfa

Ο κύριος Ταραπολούζης προς τιμήν του δεν είπε όσα ήθελε να ακούσει ο κόσμος, ούτε χαϊδέψε τα αυτιά κανενός. Τα σημαντικά σημεία των δηλώσεων του βρίσκονται αναρτημένα όλα στην ιστοσελίδα μας και μπορείτε να τα ακούσετε αποσπασματικά.

Εμείς θα σταθούμε μόνο σε ένα σημείο από όσο είπε ψες στον Μιχάλη Παπαγεωργίου ο Σίμος Ταραπολούζης, και ουσιαστικά αποδεικνύει ότι αντιλαμβάνεται ο ίδιος που πατά και που βρίσκεται: ” Αν με την πάροδο τριών μεταγραφικών περιόδων, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν διεκδικέι πρωτάθλημα σήμαινει ότι αποτύχαμε.”

Κι εδώ ακριβώς είναι η ουσία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ στην μεταγραφική περίοδο του περασμένου καλοκαιριού προχώρησε σε μια πλήρη ανοικοδόμηση του ρόστερ της.  Ο Νεόφυτος Λάρκου μαζί με τον Σίμο Ταραπολούζη, τους συνεργάτες τους και τον προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θα έχουν την ευκαιρία σε δύο μήνες να κάνουν ακόμα κάποιες προσθαφαιρέσεις για να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την ομάδα, έτσι ώστε το επόμενο καλοκαίρι να χρειαστούν να γίνουν δύο – τρεις ποιοτικές μεταγραφές που θα κάνουν την ΟΜΟΝΟΙΑ πανίσχυρη.

Aν αυτό επιτευχθεί τότε θα μιλάμε για επιτυχία και επίτευξη των στόχων που είχαν τεθεί με την ανάληψη των καθηκόντων τους.

Αν γίνει όμως  το αντίθετο, τότε ναι, οι άνθρωποι που ανέλαβαν αυτό το εγχείρημα θα μπορούν να κριθούν αυστηρά για την αποτυχία τους.

Μέχρι τότε όμως χρειάζεται υπομονή και στήριξη στην προσπάθεια και αυτό είναι ξεκάθαρο.

 

 

 

Autoremarketing

Bet on Alfa