ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗKαλή η ποιότητα, καλή η τεχνική, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ όμως και...

Kαλή η ποιότητα, καλή η τεχνική, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ όμως και η καρδιά του Χάρη

To γράψαμε ξανά και θα το γράψουμε όσες φορές κι αν χρειαστεί την φετινή σεζόν. Αυτό που βλέπουμε από τον Χάρη Μαυρία στο φετινό πρωτάθλημα το γουστάρουμε πολύ. Ένας ποδοσφαιριστής που δείχνει να σέβεται και με το παραπάνω το ψωμί που τρώει στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Bet on Alfa

Μπορεί να υστερεί σε ποιότητα και τεχνική από άλλους συμποδοσφαιριστές του, όμως η καρδιά και η ψυχή που βγάζει σε κάθε αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αρκούν και περισσεύουν.

Χθες στο Δασάκι είχε ίσως την πιο δύσκολη αποστολή από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που αγωνίστηκαν.  Να περιορίσει τον πιο ποιοτικό ποδοσφαιριστή του Εθνικού, τον Κονέ.

Το έπραξε και με το παραπάνω. Με αμέτρητα τρεξίματα στην δεξιά πλευρά μας έκανε μερικές φορές να χαζεύουμε και να διερωτόμαστε που βρίσκει όλη αυτή την δύναμη.

Ο Μαυρίας αποτελεί λίρα εκατόν για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Του αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια, και τον θέλουμε να συνεχίσει έτσι και στην συνέχεια.  Γιατί είναι καλή η ποιότητα και η τεχνική άλλων ποδοσφαιριστών του ρόστερ μας και σίγουρα την έχουμε ανάγκη, αλλά στο γήπεδο θέλουμε να βλέπουμε και ποδοσφαιριστές με την καρδιά και την ψυχή του Χάρη!

Autoremarketing

Bet on Alfa