ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚερδίζει την εμπιστοσύνη o Φαμπιάνο

Κερδίζει την εμπιστοσύνη o Φαμπιάνο

Είναι πολύ σημαντικό για έναν τερματοφύλακα να καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των αμυντικών του και μαζί να δημιουργήσουν ένα κράμα το οποίο θα είναι επωφελή για μια ομάδα.

Bet on Alfa

Δεν σας κρύβουμε ότι μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ουζόχο και του Παναγή, είχαμε μεγάλη ανησυχία κατα πόσον ο  εκλεχτός του Νεόφυτου Λάρκου για να τους αντικαταστήσει θα κατάφερνε να προσαρμοστεί άμεσα και μαζί να κερδίσει τους συμπαίκτες του.

Σε δείγμα τριών αγώνων για τον Φαμπιάνο Ριμπέϊρο, τα δείγματα γραφής του είναι κάτι περισσότερο από ενθαρρυντικά. Στο ντεμπούτο του με την Ανόρθωση κατάφερε να κρατήσει το μηδέν παθητικό, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό δέχτηκε ένα τέρμα για το οποίο δεν φέρει καμιά απολύτως ευθύνη, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι με τον Εθνικό η τύχη του γύρισε την πλάτη, καθώς στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λαμπάν, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα.

Σε γενικές γραμμές ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας με την εμπειρία και τις σωστές του τοποθετήσεις, έχει καταφέρει να κερδίσει τους συμπαίκτες του αλλά και τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Πλέον η ομάδα μας μπορεί να νιώθει  ότι κάτω από τα δοκάρια της έχει έναν αξιόλογο τερματοφύλακα, με τον οποίο μπορεί να πορευτεί μαζί του τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Autoremarketing

Bet on Alfa