ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΕπιτυχία είναι να προχωράς στην ατυχία χωρίς να χάνεις...

Επιτυχία είναι να προχωράς στην ατυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου!

Μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση το σημερινό “αιώνιο”. Το γεγονός και μόνο ότι απογοητευτήκαμε από την ισοπαλία σημαίνει πολλά για την πορεία που κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος. Σκαλίζοντας σε συζητήσεις τις φάσεις του ντέρμπι όλοι είπαμε… Αχ ρε Τιάγκο πως το χασες αυτό;;; Όντως τέτοιες χαμένες ευκαιρίες σε “αιώνια” δεν έχουν επιστροφή. Τις τελειώνεις και το παίρνεις αλλιώς το πληρώνεις.

Bet on Alfa

Είμαστε σίγουροι πως ο ίδιος ο Τιάγο θα κάνει καιρό να σταματήσει να σκέφτεται τη συγκεκριμένη ευκαιρία… και αυτό το λέμε καθώς πρόκειται για ένα φιλότιμο δουλευτή παίκτη που βγήκε λίρα εκατό στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Μάλιστα σε μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον γνωστό ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ Αντρέα Ρίκκο Καζακαίο, απάντησε ο Τιάγκο με μία υπόσχεση:

“Συγγνώμη φίλε, στο επόμενο θα σκοράρω απέναντί τους”

Δεν πρόκειται να αφήσουμε να αποδομηθεί ο Τιάγκο για μία φάση. Ας μην είναι το εξηλαστήριο θύμα για μία νίκη σε “αιώνιο” που μπορούσαμε και δεν ήρθε.

Εμείς με τη σειρά μας θέλουμε να στείλουμε το δικό μας μήνυμα στο Τιάγκο: Επιτυχία είναι να προχωράς στην ατυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου!

Συνέχισε τη σκληρή δουλειά Τιάγκο με τον ίδιο ζήλο και έτσι θα φτάσεις στην κορυφή!

 

Autoremarketing

Bet on Alfa