ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΝα συνεχίσει το αήττητο που έκτισε στα ντέρμπι!

Να συνεχίσει το αήττητο που έκτισε στα ντέρμπι!


Τίποτα δεν είναι τυχαίο για τη φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ποιότητα του φετινού ρόστερ “έδεσε” με τον ιδιαίτερο δικό του τρόπο ο Χέννινγκ Μπεργκ και τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής κρίνονται ως επιτυχημένα. Ένα λοιπόν επίτευγμα της φετινής ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι και το γεγονός ότι με το πέρας του πρώτου γύρου δεν έχει ηττηθεί σε κανένα ντέρμπι κόντρα σε ομάδες της πρώτης εξάδας.

Bet on Alfa

Αυτό το επίτευγμα λέει πολλά και εμείς το ερμηνεύουμε κατ’ αρχήν ως ακόμη ένα αποδεικτικό ότι το ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι τουλάχιστον ίσης και μεγαλύτερης ποιότητας από τους υπόλοιπους “δυνατούς” και κατά δεύτερον ότι ο προπονητής μας διαβάζει πολύ καλά τον αντίπαλο και παρατάσσεται με το σωστό τρόπο.

Μέχρι στιγμής η ομάδα μας στα ντέρμπι πήρε νίκη κόντρα στον Απόλλωνα και ΑΕΛ, μία καθαρή κλοπή ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ και ισοπαλία κόντρα στην Ανόρθωση και Αποέλ.

Την Κυριακή καλείται να κρατήσει αυτό το σερί η ομάδα μας στο ΓΣΠ μπροστά σε χιλιάδες κόσμου και να πάρει το αίμα της πίσω από εκείνη την “παρωδία” που είδαμε στην Αρένα τον πρώτο γύρο.

Autoremarketing

Bet on Alfa