ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ μαγική εικόνα (για ΑΕΚ), η παντοδύναμη αριστερή πτέρυγα...

Η μαγική εικόνα (για ΑΕΚ), η παντοδύναμη αριστερή πτέρυγα και η ανάγκη να χαμηλώσουν ο τόνοι!

Δεν είναι μόνο η κορυφή. Δεν είναι η  χαρά και η διάχυτη αισιοδοξία του κόσμου. Είναι η εικόνα που βγάζει η ομάδα στο γήπεδο που ικανοποιεί περισσότερο από το καθετί!

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε χτες την καλύτερη της εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα. Έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρό σε μεγάλα διαστήματα, έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα, προσαρμόστηκε στις “αναποδιές” και πήρε απόλυτα δίκαια ένα πολύτιμο τρίποντο.

To 3-2 αποτελεί μαγική εικόνα για την ομάδα του Ηλία Χαραλάμπους. Ένα αποτέλεσμα που οφείλει κύρια στην τύχη, τον Τόνιο και την αστοχία των επιθετικών μας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε ευκαιρίες τόσο να καθαρίσει από το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι (πολύ άστοχος ο Ορτέγα), όσο και να εδραιώσει την κυριαρχία της μετά το 3-1 που έγινε νωρίς στο β’ ημίχρονο. Από το 50’ μέχρι το 80’ η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιζε την ΑΕΚ όπως η γάτα το ποντίκι. Ένα γλίστρημα όμως του Λούφτνερ, έφερε το φάουλ από το οποίο προήλθε (μέσα από καραμπόλες) το 3-2, που έδωσε άλλη τροπή στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Η αριστερή πτέρυγα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν όλα τα λεφτά στο χτεσινό παιχνίδι. Ο Λέσγιακς ήταν ασταμάτητος, ενώ ο Μποτεάκ, συνέχισε τις “υψηλές πτήσεις”. O Τσέχος πλαγιοκόπησε αρκετές φορές το δεξί άκρο της ΑΕΚ. Από δική του ενέργεια προήλθε το πέναλτι γκολ του Γκόμεθ, από εξαιρετικό συνδυασμό και ασίστ το παρθενικό γκολ του Κακουλλή. Από την άλλη ο Γάλλος έστειλε αδιάβαστη την άμυνα της ΑΕΚ, για το ψαλιδάκι του Κακουλή και το γκολ από κοντά του Τιάγκο. Σε ένα ματς που ο Χάρης Μαυρίας δεν έφτασε τα συνηθισμένα του στάνταρτ, η απόδοση των αριστεροπόδαρων της ομάδας ήταν καθοριστική για την έκβαση του ματς.

Ο Ανδρόνικος Κακουλής, με την συνολική του παρουσία δικαίωσε πρώτα και κύρια τον Χενιγκ Μπεργκ και στην συνέχεια όλους αυτούς που πιστεύουν στο ταλέντο του. Ο δρόμος για την καταξίωση για ένα Κύπριο σέντερ φορ είναι μακρύς και δύσκολος. Ο Κακουλής έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα του επιτρέψουν να κάνει μεγάλη καριέρα. Χρειάζεται πάντα ταπεινότητα και σκληρή δουλειά. Η εμπειρία που θα του επιτρέψει να έχει μια παραγωγική παρουσία στα παιχνίδια, θα έρθει σιγά σιγά. Και φάσεις όπως αυτή που σημάδεψε το δοκάρι θα πρέπει να αποτελούν βούτυρο στο ψωμί του…

Η μεγάλη απογοήτευση του χθεσινού αγώνα ήταν σίγουρα ο Μίκου. Και μπορεί ο Μπεργκ να κάλυψε τον έμπειρο επιθετικό, αλλά σίγουρα αναμένονται εξελίξεις μετά την χτεσινή αλλαγή στην αλλαγή. Είτε ο Βενεζουελάνος θα προσαρμοστεί στα θέλω του Νορβηγού και θα συμβιβαστεί με το ρόλο του τρίτου επιθετικού, είτε θα χαιρετίσει την σημαία!

Καταλήγουμε με ένα σχόλιο για τον κόσμο μας… Η χτεσινή του παρουσία αποτελεί την επιβράβευση για την φετινή παρουσία της ομάδας αλλά και την καθολική αποδοχή του έργου που επιτελείται στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Το έβλεπες από νωρίς… Με την τεράστια ουρά έξω από τα εκδοτήρια της κάρτας φιλάθλου. Αλλά και μετά την λήξη του αγώνα με φάτσες χαρούμενες. Αισιόδοξες, περήφανες, να τραγουδούν και να φωνάζουν συνθήματα, στον περίγυρο του ΓΣΠ. Κανείς δεν μπορεί να στερήσει από αυτό τον κόσμο τα συναισθήματα αυτά. Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στην κορυφή! Απλά μαγικό!

Από την άλλη όμως οφείλουμε να παραμείνουμε προσγειωμένοι και ταπεινοί. Ο δρόμος στο πρωτάθλημα, είναι μακρύς και δύσβατος. Και η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Δεν μπορεί να “σταθεί” στα playoffs με 13-14 ποδοσφαιριστές. Χρειάζεται ενίσχυση (εναλλακτικές επιλογές) και στον άξονα και στα άκρα της επίθεσης. Ήδη μετά τον Ματ χτες, χάνει τον επόμενο αγώνα και ο Λούφτνερ, με τον “κίτρινο πυρετό” να έχει αρχίσει να εμφανίζεται όλο και πιο συχνά!

Συμπερασματικά, η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε χτες μια πανάξια νίκη! Μια νίκη η οποία θα μπορούσε να ήταν εντυπωσιακή αλλά στο τέλος ήρθε με μπόλικη δόση άγχους. Το 2019 κλείνει με την ομάδα μας στο πιο ψηλό βαθμολογικό δώμα. Ευχόμαστε το 2020 να είναι μια χρονιά ακόμα καλύτερη για την ομάδα και του υπέροχο πράσινο λαό!

Autoremarketing

Bet on Alfa