ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ2019: Από την κόλαση...στον παράδεισο! (Ανασκόπηση)

2019: Από την κόλαση…στον παράδεισο! (Ανασκόπηση)

 

Το ΟΜΟΝΟΙΑ24 ετοίμασε και σας παρουσιάζει την ανασκόπηση της χρονιάς που αποχαιρετήσαμε χθες. Το 2019 αναμφίβολα ήταν αρκετό περίεργο αφού μέχρι την Μάη ήταν ίσως το πιο εφιαλτικό έτος στην ιστορία της ομάδας μας, όμως από τον Ιούνιο και έπειτα η εικόνα της ποδοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναπτέρωσε το ηθικό και τις ελπίδες στον πράσινο λαό. Πάμε να θυμηθούμε διάφορες σημαντικές στιγμές που σημάδεψαν την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Bet on Alfa

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2019

Στις 2 Ιανουαρίου  2019  δύο από τα νέα  αποκτήματα της ομάδας στην περσινή χειμερινή μεταγραφική περίοδο, Χάρης Μαυρίας και Δημήτρης Κολοβός, βρέθηκαν στην Κύπρο και πριν ενταχθούν στις προπονήσεις παρακολούθησαν τον αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απέναντι στον Απόλλωνα στο Τσίρειο Στάδιο.

Στις 3 Ιανουαρίου 2019 η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε την πρόσληψη του κ. Νεόφυτου Λάρκου στη θέση του Αθλητικού Διευθυντή της ομάδας μας.

Στις 7 Ιανουαρίου 2019 η  ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τον Τζαρσίνιο Αντόνια.

Στις 8 Ιανουαρίου 2019  η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της και με τον Τζαϊλσόν Αραούχο

Στις 10 Ιανουαρίου 2019  η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει και τρίτο μεταγραφιό απόκτημα στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, τον Ατζαγκούν.

Στις 16 Ιανουαρίου 2019 η ΟΜΟΝΟΙΑ εξήλθε ισόπαλη 1-1 στο Γ.Σ.Π με τον Απόλλωνα, και σε συνδιασμό με την ήττα με 1-0  στο Τσίρειο αποκλείστηκε πολύ νωρίς από την συνέχεια του Κυπέλλου.

Στις 29 Ιανουαρίου 2019  η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον κ. Μάριο Καμπανελά ο οποίος κατείχε το πόστο του εκτελεστικού διευθυντή

Στις 30 Ιανουαρίου 2019  η ΟΜΟΝΟΙΑ αναοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ίσμα Λόπες ο οποίος συνέχισε την καριέρα του στην Ισπανική Τενερίφη

Στις 31 Ιανουαρίου 2019  η ΟΜΟΝΟΙΑ αναοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χόρχε Εντρένα.

Image result for μαρκο μότα ομονοια

Στις 31 Ιαονουαρίου 2019 η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε ότι εγγράφει τον Μάρκο Μότα στο ρόστερ της, και ο Ιταλός αποτελεί την 4η μεταγγραφή της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

 

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ  2019

 

Στις 9 Φεβρουαρίου 2019 η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ κατέκτησε το 6ο Κύπελλο στην ιστορία της κερδίζοντας τον Παφιακό με 3-1 σετς.

Image result for ομονοια αελ 2-0

Στις 23 Φεβρουαρίου 2019 η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε την ΑΕΛ με 2-0 στο Γ.Σ.Π και “κλείδωσε” την θέση της στην 1η εξάδα του πρωταθλήματος, αφού λίγες ώρες αργότερα το εφετείο της ΚΟΠ επικύρωσε την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για επιβολή ποινής στην Ανόρθωση  (-9 βαθμοί) για αντικανoνική συμμετοχή του Φρανσίς Ουζοχο στο παιχνίδι της με τον Απόλλωνα.

Στις 23 Φεβρουαρίου 2019 στον αγώνα με την ΑΕΛ ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Κωνσταντίνος Παναγή υπέστη σοβαρό τραυματισμό ο οποίος του στέρησε την συμμετοχή στο υπόλοιπο της σεζόν.

 

MAΡΤΙΟΣ 2019

Image result for ΑΠΟΛΛΩΝ - ΟΜΟΝΟΙΑ 3-1

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στις 2 Μαρτίου 2019 ταξίδεψε στην Λεμεσό για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα σε αγώνα για την 1η αγωνιστική των Play – Οff του πρωταθλήματος. Το συγκρότημα του Γιάννη Αναστασίου δέχτηκε την ήττα με 3-1 και μπήκε με τον χειρότερο τρόπο στους αγώνες κατάταξης. Το γκολ της ομάδας μας σημείωσε ο Νταβίντ Ραμίρεζ στα τελευταία στάδια του αγώνα.

Ο Δημήτρης Κολοβός και Χάρης Μαυρίας μετά τις πολύ καλές τους εμφανίσεις με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πήραν κλήση στην Εθνική τους ομάδα μετά από αρκετά χρόνια.

Στις 8 Μαρτίου μπασκετική ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε το ΑΠΟΕΛ στην έδρα της με 76-63 σε αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου και μετά από αρκετά χρόνια “κλείδωσε” την παρουσία της στο Final Four της διοργάνωσης.

Στις 15 Μαρτίου η μπασκετική ΟΜΟΝΟΙΑ είχε ραντεβού με την ιστορία αφού αντιμετώπισε την ΑΕΚ στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Κύπρου. Μετά από σκληρή μάχη η ομάδα μας δέχτηκε την ήττα με 74-70 και αποκλείστηκε από τον τελικό της διοργάνωσης.

Image result for ομονοια αελ 3-1

Στις 16 Μαρτίου η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε την ΑΕΛ στο Γ.Σ.Π με 3-1 σε αγώνα για την 3η αγωνιστική των Play – Off και πανηγύρισε την μια και μοναδική της νίκη στους αγώνες κατάταξης.

Στις 16 Μαρτίου σε εκδήλωση του Ομίλου Παλαιμάχων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, υπό τον τίτλο: “70 χρόνια περήφανοι για ‘σένα”, τιμήθηκαν αρκετά από τα ιερά τέρατα της ομάδας μας.

Στις 30 Μαρτίου 2019 η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε με 3-2 σετ τον Παφιακό εκτός έδρας, και με 23 νίκες σε 23 αγώνες πανηγύρισε αήττητη τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Image result for κολοβός ομονοια

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πλήρωσε την ρήτρα των 100.000 ευρώ στην Βελγική Μαλίν  κι έκανε δικό της τον Δημήτρη Κολοβό.

 

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019

Στις 4 Απριλίου 2019 η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον διεθνή τερματοφύλακα Κωνσταντίνο Παναγή.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ με τον πιο επίσημο τρόπο εξέφρασε το ενδιαφέρον της για μετακίνηση της στο Μακάρειο Στάδιο ζητώντας από τον ΚΟΑ να της παραχωρήσει την σχετική άδεια.

Στις 4 Απριλίου 2019 η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον νεαρό ποδοσφαιριστή Μαρίνο Τζιωνή.

Στις 18 Απριλίου η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε το ΑΠΟΕΛ με 6-4 στον μεγάλο τελικό Κυπέλλου και πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου.

Στις 23 Απριλίου η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχτηκε ντροπιαστική ήττα από την Νέα Σαλαμίνα με 5-2 στο στάδιο Αμμόχωστος, γράφοντας έτσι τον επίλογο μιας τραγικής χρονιάς.

 

MAIOΣ2019 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΩΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟΕΛ

03/05/2019: Ο Ιωνάς Νικολάου υπέβαλε την παραίτηση του από το Υπουργείο Δικαιοσύνης στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η οποία έγινε αποδεκτή.

Μετά τα τραγικά συμβάντα με τον Serial killer πλέον ο κλοιός είχε σφίξει ασφυκτικά για τον “πορτοκαλί” Υπουργό και δεν είχε άλλη επιλογή.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

03/05/2019: Μεγάλη Δημοσιογραφική διάσκεψη παραχωρεί ο Σταύρος Παπασταύρου με το ενδιαφέρον να είναι τεράστιο. Στα πιο ουσιώδη ότι ο Σταύρος Παπασταύρου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στην κύριο Αναστασίου, ενώ μεταγραφικά είπε πως θα γίνουν το λιγότερο 7 προσθήκες. Δήλωσε επίσης πως το συμβόλαιο με είναι πολύ δύσκολο να σπάσει, ότι γίνονται προσπάθειες για ιδιόκτητο γήπεδο και πως μάλλον δεν συνεχίζουμε στο ΓΣΠ τη νέα σεζόν.

Αποτέλεσμα εικόνας για ομονοια αποελ 2-1 ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

11/05/2019: Άλλη μία ήττα σε αιώνιο με 2-1 με τον διαιτητή Αναστασίου να καταφέρνει να γελοιοποιείται σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι. Στα θετικά η συμμετοχή του πολύ νεαρού Λοίζου Λοίζου ως αλλαγή στα τελικά στάδια του αγώνα.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΦΟΥΤΣΑΛ

13/05/2019 Πανάξια πρωταθλήτρια Φούτσαλ η ΟΜΟΝΟΙΑ με τρεις διαδοχικές νίκες επί του Αποέλ στους τελικούς Πρωταθλήματος.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

20/05/2019: Επίσημη ανακοίνωση λύσης συνεργασίας με Αναστασίου μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΛΩΡΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

22/05/2019: Δημοσιογραφική Διάσκεψη του ΔΣ του Σωματείου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Πρόεδρος κ. Λώρης Κυριάκου, έκανε απολογισμό της πολύ επιτυχημένης πορείας των τμημάτων του σωματείου αλλά και εκτενή αναφορά στα πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κυκλοφορεί 200 λαχνούς των 500 ευρώ για ενίσχυση. Επίσης έγινε μία προσπάθεια με τους κατόχους ομολόγου για να μας χαρίσουν τους τόκους. Κάποιοι ανταποκρίθηκαν για να μας χαρίσουν τον φετινό τόκο, κάποιοι τους τόκους για όλα τα χρόνια. Άλλοι όμως λόγω προσωπικών προβλημάτων δεν ανταποκρίθηκαν και θα τους δώσουμε τους τόκους.

 

ΙΟΥΝΙΟΣ 2019

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΚΑΡΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ

04/06/2019: Μετά από συνεδρία του ΔΣ του ΚΟΑ αποφασίζεται η παραχώρηση του Μακαρείου για έδρα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με προϋπόθεση, η ομάδα μας να δαπανήσει πέραν των 450000 ευρώ για έργα ασφαλείας που υπό άλλες συνθήκες τα θεωρεί αχρείαστα ο ΚΟΑ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΟΜΟΝΟΙΑ

06/06/2019: Στην αντεπίθεση η ΟΜΟΝΟΙΑ για Μακάρειο με μακροσκελή ανακοίνωση που κάνει λόγο για σκάνδαλο στην ήδη χρήση του γηπέδου που δεν τηρεί ούτε τις μίνιμουμ προδιαγραφές, προτείνει κατεδάφιση του γηπέδου και κτίσιμο άλλου από την ΟΜΟΝΟΙΑ με τη διαχείριση να παραμένει στον ΚΟΑ. Στο τέλος γίνεται επίσημο ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζει στο ΓΣΠ .

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ Ο ΧΕΝΙΝΓΚ ΜΠΕΡΓΚ

07/06/2019: Ο Χέννινγκ Μπεργκ επίσημα προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

12/06/2019: Διάσκεψη τύπου Χέννινγκ Μπερκ. Ο Νορβηγός ανάμεσα στα πολλά είπε: «Θέλουμε να κάνουμε καλύτερη την ομάδα, καλύτερους τους παίκτες και να παρουσιάσουμε ένα ποδόσφαιρο το οποίο να αρέσει στον κόσμο μας. Είναι ένας μεγάλο σύλλογος η ΟΜΟΝΟΙΑ, ο μεγαλύτερος στην Κύπρο και ανυπομονώ να αρχίσουμε δουλειά για να παλέψουμε για τις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας».

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ Ο ΛΟΥΦΤΝΕΡ

20/06/2016: Πρώτη ανακοίνωση μεταγραφής ακούει στο όνομα Michael Luftner

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΙΑ Ο ΤΙΑΓΚΟ

21/06/2019: Δεύτερη μεταγραφή ο Thiago Ferreira

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΑCRON

26/06/2019: Νέος χορηγός αθλητικής ένδυσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ η Macron.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ Ο ΠΕΡΕΙΡΑ

26/06/2019: Παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο Joel Perreira.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανανέωση συνεργασίας μέχρι το 2023 με τον Φάνο Κατελάρη

29/06/2019: Ανανέωση συνεργασίας μέχρι το 2023 με τον Φάνο Κατελάρη

Αποτέλεσμα εικόνας για Κόντρα στις παραβιάσεις η ΚΟΠ εγκρίνει το Μακάρειο ως έδρα για τη σεζόν 2019-2020.

29/06/2019: Κόντρα στις παραβιάσεις η ΚΟΠ εγκρίνει το Μακάρειο ως έδρα για τη σεζόν 2019-2020.

Αποτέλεσμα εικόνας για νεαρός τερματοφύλακας Χαραλαμπος Κυριάκιδης.

31/06/2019: Νέο απόκτημα ο νεαρός τερματοφύλακς Χαρλάμπος Κυριάκιδης.

 

ΙΟΥΛΙΟΣ 2019

Αποτέλεσμα εικόνας για Δύο παίκτες του Νούνο Ασίς στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ρούμπεν Άλβες και Βίτορ Γκόμες

02/07/2019: Δύο παίκτες του Νούνο Ασίς στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ρούμπεν Άλβες και Βίτορ Γκόμες

Αποτέλεσμα εικόνας για στην πρώτη ανοικτή προπόνηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην παρουσία και του Νούνο Ασίς που αποθεώθηκε

03/07/2019: Ενθουσιασμός στην πρώτη ανοικτή προπόνηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην παρουσία και του Νούνο Ασίς που αποθεώθηκε

Αποτέλεσμα εικόνας για Επίσημη ανακοίνωση δανεισμού του  Φράνσις Ουζόχο στην ομάδα μας από τη Λα Κορούνια.

03/07/2019: Επίσημη ανακοίνωση δανεισμού του  Φράνσις Ουζόχο στην ομάδα μας από τη Λα Κορούνια.

Αποτέλεσμα εικόνας για Στανισλάβ Σοκολόφσκι ανακοινώνεται ως βοηθός προπονητή του Μπεργκ.

12/07/2019: Ο 56χρονος Πολωνός Στανισλάβ Σοκολόφσκι ανακοινώνεται ως βοηθός προπονητή του Μπεργκ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΦΤΑΣΕ ΠΟΛΩΝΙΑ Η ΟΜΟΝΟΙΑ

16/07/2019: Η ΟΜΟΝΟΙΑ φτάνει στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Εκεί θα δώσει τέσσερα φιλικά με Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (18/7), Άρκα Γκντίνια (20/7), Λέχια Γκντάνσκ (24/7) και Ζάλγκιρις Κάουνας (27/7)

Αποτέλεσμα εικόνας για ορτεγκα πολωνία

23/07/2019: O Μικαέλ Ορτέγα  και ο Χεν Εζρά είναι τα νέα απόκτηματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και μετέβηκαν στην Πολωνία για να ενσωματωθούν στην προετοιμασία.

Αποτέλεσμα εικόνας για ο παπασταύρου πολωνία

24/07/2019: O πρόεδρος Σταύρος Παπασταύρου φτάνει στο Μιστράλ για να βρεθεί κοντά στην προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΖΡΑ ΚΑΙ ΟΡΤΈγκα

25/07/2019: Υπογράφει στην Πολωνία άλλη μία ηχηρή μεταγραφή αυτή του 31 χρονου Ερίκ Μποτεάκ.

 

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2019

Αποτέλεσμα εικόνας για στην ομονοια ο λέζιακς

08/08/2019: Νέο ηχηρό όνομα ο αριστερός μπακ Ιαν Λέσιακς

Αποτέλεσμα εικόνας για ομονοια ανόρθωση φιλικό

10/08/2019: 8700 στο πρώτο φιλικό στο ΓΣΠ κόντρα στην Ανόρθωση που η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε αποκαλυπτήρια.

Αποτέλεσμα εικόνας για στην ομονοια ο μίκου

17/08/2019: Ανακοινώνεται ο Μικου Φεντόρ από την ΟΜΟΝΟΙΑ στη θέση του σέντερ φορ. Μάλιστα την ίδια ημέρα παίρνει και 10 λεπτά αγωνιστικά στο φιλικό κόντρα στην ΑΕΛ και σκοράρει ένα θαυμάσιο γκολ.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Σταύρος Παπασταύρου στην Κύπρο για να βρεθεί κοντά στην ομάδα στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος.

20/08/2019: Ο Σταύρος Παπασταύρου στην Κύπρο και στο Πούλλος για να βρεθεί κοντά στην ομάδα στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΟΞΑ ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΝΤΕΚΆΔΕΣ

24/08/2019: Η ΟΜΟΝΟΙΑ να μπαίνει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα  με νίκη 0-2 εκτός έδρας επί της Δόξας.

Αποτέλεσμα εικόνας για ομονοια σαλαμίνα 2-0

31/08/2019: Νίκη με 2-0 επί της Σαλαμίνας στη 2η αγωνιστική με 10000 παρόντες στο ΓΣΠ.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019

Την 1η Σεπτεμβρίου ιδρύεται ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Λευκωσίας. Σκοπός της κίνησης αυτής, η στήριξη ολοκλήρου του οικοδομήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και όλων των τμημάτων της.

Στις 15 Σεπετμβρίου πρεμιέρα για την Γυναικεία ομάδα/ Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετώπισε τη νεοσύστατη ομάδα Lakatamia και κέρδισε με το εμφατικό 6-0.

15 Σεπτεμβρίου η ΟΜΟΝΟΙΑ σφαγιάζεται από την διαιτησία κόντρα στην ΑΕΚ, καταλογίζοντας 3 πέναλτι εναντίων της ενώ της ακυρώθηκε κανονικό γκολ. Τελικό σκορ 2-2.

21 Σεπτεμβρίου ΟΜΟΝΟΙΑ-Απόλλωνας. Μια ξεχωριστή στιγμή στις κερκίδες του ΓΣΠ με έναν φίλο της ομάδας μας να κάνει πρόταση γάμου στο ημίχρονο του αγώνα.

OΚΤΩΒΡΙΟΣ 2019

Στις 5 Οκτωβρίου η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχετε την πρώτη της ήττα με 2-1 από την Πάφο.

8 Οκτωβρίου η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ ηττήθηκε με 2-5 στον πρώτο αγώνα του Main Round του Φούτσαλ Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Novo Vrijeme.

Στις 11 Οκτωβρίου η Πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ κατακτά το Super Cup κόντρα στον Παφιακό.

14 Οκτωβρίου άσχημα μαντάτα για Ουζόχο και Παναγή οι οποίοι τραυματίζονται σοβαρά και χάνουν μεγάλο μέρος της χρονιάς.

Στις 17 Οκτωβρίου ανακοινώνεται η απόκτηση του τερματοφύλακα, Φαμπιάνο.

Στις 24 Οκτωβρίου η Green Boutique μετακομίζει στο Σωματείο.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011

11 Νιόβρη Παρελθόν από την Καλαθοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ ο Νικόλας Παπαδόπουλος, ο οποίος παραιτήθηκε για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Αποελ

Στις 11 Νοεμβρίου το καλαθοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου μας ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Δημήτρη Κουκούρη στη θέση του προπονητή.

29 Νοεμβρίου  Ο Γιάννης Κούσουλος συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα των προκριματικών του EURO2020!

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2019

2 Δεκεμβρίου ολοκληρώνεται ο 1ος γύρος με το ντέρμπι αιωνίων. Τελικό σκορ 0-0

2 Δεκεμβρίου 14002 ο αριθμός των εισιτηρίων που κόπηκαν στο ντέρμπι “αιωνίων” καταγράφοντας ρεκόρ προσέλευσης για τη φετινή χρονιά.

10-11  Δεκεμβρίου Η Πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ ηττήθηκε από την Ουγγρική Penzugyor και έτσι δεν προκρίνεται στους 32 του CEV Cup.

22 Δεκεμβρίου η ΟΜΟΝΟΙΑ με τη νίκη κόντρα στην Αεκ με 3-2 κλείνει το 2019 στην κορυφή. Πρωταθλήτρια χειμώνα λοιπόν η ΟΜΟΝΟΙΑ για το 2019-2020.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa