ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠλέον ξεκάθαρος ο στόχος τους

Πλέον ξεκάθαρος ο στόχος τους

Η ΟΜΟΝΟΙΑ χθες στο Τσίρειο Στάδιο ήταν η καλύτερη ομάδα, όμως δεν πήρε αυτό που δικαιούταν καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης Λούκας  Σωτηρίου είχε αντίθετη άποψη. Με τις  αποφάσεις του καθόρισε το αποτέλεσμα και έδωσε τους τρείς βαθμούς της νίκης στον Απόλλωνα.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ για 4η  φορά φέτος σε ντέρμπι πέφτει θύμα διαιτητικών λαθών εναντίον της. Η αρχή έγινε στο ΑΕΚ Αρένα με τον Γιώργο Νικολάου να κάνει όργια εναντίον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ακολούθησε ο Λούκας Σωτηρίου στον αγώνα με την Ανόρθωση όταν έκλεισε τα μάτια σε ανατροπή του Τιάγκο εντός περιοχής, έπειτα ο Τιμόθεος Χριστοφή στο αιώνιο ντέρμπι προσπάθησε να κλέψει τον 1 βαθμό από την ΟΜΟΝΟΙΑ καταλογίζοντας ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του Αποελ στο 87ο λεπτό μετά από βουτιά του Τάμαρι στην περιοχή, και τέλος χθες ο Λούκας Σωτηρίου που έκανε τα αίσχηστα εναντίον της ομάδας μας.

Πλέον έχουμε ένα ικανοποιητικό δείγμα για να εξάγουμε το συμπέρασμα ότι ο στόχος της ΚΟΠ είναι να ανακόψει την πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ προς την κορυφή. Η διοίκηση της ομάδας μας καλείται εδώ και τώρα να λάβει δραστικά μέτρα. Όποιο και αν είναι το τίμημα που θα κληθεί να πληρώσει, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να προστατευθεί. Καμιά πλέον εμπιστοσύνη σε αυτούς τους κυρίους που διοικούν το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Μας έχουν δείξει και με το παραπάνο ποιές είναι οι προθέσεις τους και πως λειτουργούν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να πορευτεί τον δύσκολο δρόμο και να βρεί τον τρόπο να ανατρέψει την όλη κατάσταση. Αναγνωρίζουμε ότι αυτό δε είναι το πιο εύκολο εγχείρημα, όμως πρέπει από κάπου να ξεκινήσουμε. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

Autoremarketing

Bet on Alfa