ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΕίναι ανεπαρκείς έως και μπλεγμένοι και ως εκ τούτου......

Είναι ανεπαρκείς έως και μπλεγμένοι και ως εκ τούτου… ξήλωμα!


Μπορεί η βρωμιά του Κυπριακού Ποδοσφαίρου να μην ξεκινά και να τελειώνει στην Κυπριακή Διαιτησία, όμως οι κύριοι με τα μάυρα εντός γηπέδου είναι το ορατό αποτέλεσμα της παράγκας και ως εκ τούτου δικαιολογημένα βρίσκονται στο στόχαστρο.

Bet on Alfa

Αν θεωρούν οι ίδιοι οι διαιτητές ότι είναι καθαροί τότε πολύ απλά ας απαιτήσουν τα λογικά τα οποία και θα αναφέρουμε. Η κατάσταση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο χρόνο με το χρόνο στη διαιτησία. Από την μία είναι το “λάδωμα” και από την άλλη η ανεπάρκεια. Εφόσον η κατάσταση δεν βελτιώνεται, γιατί δεν ξηλώνονται και οι επιτροπές και οι συνδέσμοι και όλα.

Πιο συγκεκριμένα, αν το να μην δώσω ένα ξεκάθαρο πέναλτι από τα δύο μέτρα απόσταση δεν έχει να κάνει με επί σκοπού πρόθεση αλλά με ανεπάρκεια, τότε γιατί έχουν τον κύριο Καπιτανή ακόμα υπέυθυνο εκπαίδευσης στην Ακαδημία Διαιτητών. Βλέπουμε τραγικά λάθη στα γήπεδα που σε μεγάλο βαθμό έχουν να κάνουν και με την εκπαίδευση των διαιτητών. Επίσης έχουμε δει τους πιο τραγικούς ορισμούς διαιτητών φέτος. Είδαμε να επιβραβεύονται διαιτητές που έχουν πάρει βαθμολογίες τραγικές. Υπάρχει έστω και μία δικαιολογία για την παραμονή του κ. Λαγιέκ ως πρόεδρου της Επιτροπής Διαιτησίας και υπέυθυνου ορισμών. Όσο είναι ακόμη στη θέση του το μόνο που γίνεται είναι η συντήρηση της προκατάληψης.

Όταν επίσης αποδεδειγμένα διαιτητές φαίνεται να έρχονται σε επαφή με ποδοσφαιρικούς παράγοντες και να επηρεάζονται, καθώς στη συνέχεια έρχονται φακέλλοι για αγώνες που ο διαιτητής διαμόρφωσε σχεδόν το επιθυμητό στοιχηματικό αποτέλεσμα , τότε που είναι ο Σύνδεσμος Διαιτητών για να επιβάλει την τάξη στο μέλος του. Ως εκ τούτου, έχει ακόμη θέση ο χρωματισμένος κ. Πάπουτσος στο Σύνδεσμο ως Πρόεδρος;

Μπορούμε να θέσουμε πολλά ερωτήματα ακόμα επί αυτού και όσο δεν έρχεται το ξήλωμα τότε ας μην έχουμε παράπονο και δικαιούμαστε να έχουμε υποψίες για όλους; Από τον κ. Κούμα μέχρι και τον τελευταίο διαιτητή! Μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου είστε όλοι ανεπαρκείς μέχρι και μπλεγμένοι!

Autoremarketing

Bet on Alfa