ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤα πραγματικά δεδομένα για τον Δημήτρη Χριστοφή.

Τα πραγματικά δεδομένα για τον Δημήτρη Χριστοφή.

Η χρονική συγκυρία που βγήκε στην επιφάνεια το θέμα Δημήτρη Χριστοφή, πριν από ένα κρίσιμο αγώνα, δεν είναι και η καλύτερη.

Bet on Alfa

Όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες πόρρω απέχουν από την πραγματικότητα. Δυστυχώς διάφορες γνωστές ιστοσελίδες αλλά και πρόσωπα έτρεξαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός και να δημιουργήσουν αναστάτωση στο κόσμο μας.

Η πραγματικότητα είναι ότι ο προπονητής μίλησε χθες με τον ποδοσφαιριστή και του εξέφρασε τις σκέψεις του για διάφορα θέματα. Με το Δημήτρη είχε σήμερα επαφή και ο Νεόφυτος Λάρκου αλλά και ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας Σταύρος Παπασταύρου.

Στο ποδοσφαιριστή δεν έχει δοθεί τίποτε γραπτώς και τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν από εβδομάδας για το πως ακριβώς θα προχωρήσουν. Αυτό που γράφτηκε ότι είναι εκτός πλάνων δεν ισχύει διότι για να είναι ένας ποδοσφαιριστής εκτός πλάνων πρέπει να ενημερωθεί γραπτώς και επίσημα για να μπορεί να διαπραγματευτεί με άλλη ομάδα.

Το ότι αυτό το ζήτημα ανακύπτει 6 μέρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου δεν είναι ότι καλύτερο, διότι βάζει πίεση, στη περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής πρέπει να βρει άλλη ομάδα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το σίγουρο είναι ότι και οι δύο πλευρές πρέπει να χειριστούν το θέμα επαγγελματικά.

Μιλώντας με άτομα του στενού περιβάλλοντος του ποδοσφαιριστή μας λέχθηκε ότι ο Δημήτρης σέβεται απόλυτα πρώτα και κύρια το κόσμο της ομάδας στον οποίο τρέφει απεριόριστη αγάπη και εκτίμηση αλλά και το προπονητή και τη διοίκηση. Είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και παρά την όποια πικρία θα συμπεριφερθεί ανάλογα.

Ακόμα τονίζουμε όιτ οι διάφοροι ατζέντηδες (πρώην διαιτητές)  που βγήκαν πριν από λίγες ώρες με διάφορα ποστς είναι με δική τους πρωτοβουλία και σίγουρα δεν εκφράζουν τον ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν πρόκειται να τοποθετηθεί δημόσια πριν ξεκαθαρίσουν όλα τα θέματα με την διοίκηση.

Τέλος ο κόσμος μας πρέπει να σεβαστεί τόσο την απόφαση του προπονητή αλλά και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Οι χαρακτηρισμοί και η απαξίωση δεν έχουν θέση σε αυτή την υπόθεση. Ο Δημήτρης Χριστοφή είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα μας και μέρος της ιστορίας της. Εάν θα αποχωρήσει αυτό δεν ακυρώνει την προσφορά του. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Autoremarketing

Bet on Alfa