ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ ανάγκη του Αποέλ μετά από νίκη να "χρυσώσει"...

Η ανάγκη του Αποέλ μετά από νίκη να “χρυσώσει” τα φετινά διαιτητικά εγκλήματα!

Όλο το Κυπριακό Ποδόσφαιρο ταρακουνείται τον τελευταίο καιρό με τα σκάνδαλα της διαιτησίας αλλά και τα τραγικά “λάθη” των Κύπριων διαιτητών. Οι μόνοι που μένουν αμέτοχοι σε όλο αυτό είναι η ομάδα του Αποέλ. Ο κατά τα άλλα μεγάλος και ιστορικός σύλλογος της Λευκωσίας που είναι μόνιμος πρωταθλητής  τα τελευταία χρόνια όχι απλά δείχνει αδιαφορία, αλλά ταυτόχρονα χωρίς κανένα δισταγμό μπαίνει και σε διαδικασία να κάνει τον δικηγόρο των Κύπριων διαιτητών.

Bet on Alfa

Αυτό βέβαια έχει εξήγηση. Προφανώς και το Αποέλ δεν είναι τυχαία συνεχόμενος πρωταθλητής τα τελευταία χρόνια που Η Κυπριακή Διαιτησία πάει από το κακό στο χειρότερο με μοναδικό ευνοημένο αυτούς.

Μόνο για φέτος ο Γιώργος Νικολάου που πήρε από τις χειρότερες βαθμολογίες σε περισσότερα από 4 παιχνίδια για λάθη κραυγαλέα, ορίστηκε 12 φορές. Ο Βασίλης Δημητρίου δεν λείπει από ορισμούς ενώ φέτος έκανε αίσχη. Ο αρχιδιαιτητής αυτόβουλα αλλάζει παρατηρητές σε αγώνες που δεν δικαιούτω καν να πειράξει ούτε τελεία από το φύλλο αγώνος, ενώ αγνοεί παντελώς το τι γράφουν οι παρατηρητές. Ταυτόχρονα ο επί χρόνων “αστέρι” της Κυπριακής Διαιτησίας Δημήτρης Μασιάς, αυτός που σφύριξε αμέτρητα “αιώνια” με διαιτησίες σφαγές επί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι υπό κατηγορία για σκάνδαλο χειραγώγησης αγώνων με νυν διαιτητές.

Αυτά δεν είναι αρκετά για το Αποέλ ούτως ώστε να δεχθεί ότι έστω και για τώρα είναι επιβεβλημένοι οι ξένοι διαιτητές. Έτρεξαν πριν λίγο μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Απόλλωνα, τόσο ο Πρόδρομος όσο και ο Νεκτάριος αν κάνουν δημόσια τις ειρωνείες τους για το γεγονός της επιλογής Σλοβένου διαιτητή στον αγώνα. Αντί να επικροτούν ότι υπήρχε μία σωστή και δίκαιη διαιτησία στον αγώνα, έτρεξαν να κάνουν τους δικηγόρους της Κυπριακής Βρωμιάς.

Είναι ξεκάθαρος ο φόβος του Αποέλ. Γνωρίζει ότι με 50-50 διαιτησίες στα playoff το έργο για τον τίτλο είναι δύσκολο. Δεν μπορεί λοιπόν να κρυφτεί αυτός ο φόβος και γι αυτό και οι δηλώσεις.

Autoremarketing

Bet on Alfa