ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ"Κίτρινη προειδοποίηση" για... Μπεργκ

“Κίτρινη προειδοποίηση” για… Μπεργκ


Στις 16:00 η ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίζεται κόντρα στην ΕΝΠ για την προτελευταία αγωνιστική του Παγκύπριου Πρωταθλήματος. Στόχος η άνετη νίκη με τις λιγότερες δυνατές απώλειες σε έμψυχο υλικό ενόψει “αιώνιου” ντέρμπι. “Κίτρινη προειδοποίηση” για τον Μπεργκ που έχει πέντε πάικτες στο όριο των καρτών.

Bet on Alfa

Τιάγκο, Μποτεάκ, Γκόμες και Ορτέγα έχουν από δύο κάρτες, ενώ ο Ντάρμπισαϊαρ έχει πέντε. Αν αναλογιστούμε και τις αμφίβολες συμμετοχές, Τζιόρντι, Χουμποτσάν και Τζιωνή ενόψει Αποέλ τότε αντιλαμβάνεται κανείς πόσο δύσκολο θα είναι το έργο κόντρα στο Αποέλ εφόσον χάσουμ,ε και παίκτες με κάρτες.

Το μεγαλύτερο quiz για Μπεργκ είναι η μεσαία γραμμή που στα τελευταία παιχνίδια είναι φανερό ότι νοσεί. Υπάρχουν ήδη οι απουσίες Τζιόρντι και Τζιωνή και Ορτέγα, Βίτορ είναι στο κίτρινο όριο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει το βάθος στον πάγκο που πιστεύουμε ακράδαντα πως ένα εντελώς αλλαγμένο κέντρο σήμερα θα είναι εφικτό να επιβληθεί της αδύναμης σχετικά ΕΝΠ.

Το να μην χρησιμοποιηθούν οι πέντε παίκτες που είναι στο όριο το θεωρούμε ανέφικτο και ως εκ τούτου η εξέλιξη του αγώνα θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ μπει δυνατά μέσα και το καθαρίσει στο ημίχρονο, τότε μπορεί να ρίξει στροφές να ελέγξει πλήρως τον αγώνα και να μην χρειαστεί να υποπίπτει σε φάουλ και να ανεβάσει εντάσεις. Στο αντίθετο σενάριο δυστυχώς θα είναι μεγάλο το ρίσκο απέναντι σε ένα διαιτητή που από το τίποτε έδειξε κόντρα στη Δόξα, κίτρινη στον Κούσουλο για ανύπαρκτο φάουλ.

Autoremarketing

Bet on Alfa