ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦουλ για τ' αστέρια!

Φουλ για τ’ αστέρια!

Η Λιλ πήρε το ντέρμπι, επικράτησε 1-0 της Λυών εντός έδρας και παραμένει δυνατά στη μάχη για το Champions League. Eντυπωσιακή η Ρεν, παραμένει χαμηλά η Σεντ Ετιέν.

Bet on Alfa

Νίκη που την κρατάει δυνατά στη μάχη για το Τσάμπιονς Λιγκ πέτυχε η Λιλ, η οποία πήρε το ντέρμπι επικρατώντας 1-0 εντός της Λυών. Είναι στο -1 από την 3η θέση, με τους φιλοξενούμενους να απομακρύνονται κι άλλο από τον στόχο. Τρίτη διαδοχική νίκη, τέταρτη στα πέντε τελευταία και η Λιλ είναι στα καλύτερά της. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ρεμί στο 33′.

Η Ρεν συνεχίζει ακάθεκτη στον δρόμο για τ’ αστέρια, αφού διέλυσε τη Μονπελιέ με 5-0 και διατηρήθηκε στην 3η θέση. Τρίτη διαδοχική νίκη, είναι στο +1 από τη Λιλ και δείχνει ικανή για την υπέρβαση. Ο Μουασά άνοιξε το σκορ, ο Χουνού πέτυχε δυο τέρματα, ενώ σκόραραν και οι Καστίγιο Ταΐτ.

Μπορεί μεσοβδόμαδα να εξασφάλισε την πρόκριση για τον τελικό του κυπέλλου Γαλλίας, ωστόσο στο πρωτάθλημα τα βρίσκει σκούρα. Οι Στεφανουά παραχώρησαν ισοπαλία 1-1 στη Μπορντό, μένοντας έτσι χωρίς τρίποντο σε επτά ματς, ενώ είναι μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Μαγια άνοιξε το σκορ για τη Μπορντό στο 65′, ωστόσο ο Μπουανγκά τρία λεπτά αργότερα έφερε το ματς στα ίσα. Η αποβολή του Καμαρά στο 75′ στέρησε την ευκαιρία από τη Σεντ Ετιέν για κάτι περισσότερο.

Πηγή:Gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa