ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜείωση αναλόγως της συλλογικής απόφασης

Μείωση αναλόγως της συλλογικής απόφασης

Σέβεται και απαιτεί σεβασμό η ΟΜΟΝΟΙΑ, όπως τονίσαμε σε χθεσινό μας άρθρο. Αυτό το δείχνει έμπρακτα, με τον Σταύρο Παπασταύρου να έχει κερδίσει όλα τα εμπλεκόμενα μέρη στις τελευταίες συζητήσεις για το μέλλον του πρωταθλήματος και όχι μόνο, με τον τρόπο που σκέφτεται και λειτουργεί.

Bet on Alfa

Ένα σημαντικό ζήτημα που απασχολεί το τελευταίο διάστημα, είναι η μείωση στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών. Κεφάλαιο που θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το συντομότερο αφού εδώ και τρεις βδομάδες δεν έχουμε ποδόσφαιρο. Οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν και σύντομα, όπως ενημέρωσε και η ΚΟΠ στην πρόσφατη ανακοίνωση της, «θα υποβάλει προς τους ποδοσφαιριστές και προς τα Σωματεία  ολοκληρωμένη πρόταση που να αφορά τη μισθοδοσία και τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, διαμορφωμένη βάσει των συνθηκών τις οποίες βιώνουμε».

Η ΟΜΟΝΟΙΑ επειδή σέβεται τους πάντες, στο συγκεκριμένο σημαντικό κεφάλαιο θα προβεί σε μείωση αναλόγως της συλλογικής απόφασης που θα ληφθεί. Θα ακολουθήσει ό,τι αποφασιστεί, όποιο κι αν είναι το ποσοστό μείωσης. Με αυτό τον τρόπο θα δείξει και πάλι ότι, δεν λειτουργικά αυταρχικά αλλά συλλογικά, σεβόμενη όλα τα μέρη. Άλλωστε, το έδειξε και με την καταβολή του μισού μισθού για τον Μάρτιο, διάστημα που υπήρχαν υποχρεώσεις και προπονήσεις. Όσον αφορά στη συνέχεια, θα αναμένει τις αποφάσεις.

Την ίδια ώρα, θα αναμένει την ανάλογη ανταπόκριση από τους ποδοσφαιριστές της, οι οποίοι έως τώρα εξέφρασαν πολλές φορές την ικανοποίησή τους για τις συνθήκες εργασίας που τους προσφέρει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Θα πρέπει να αντιληφθούν και αυτοί, όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές ότι, τα δεδομένα σήμερα είναι διαφορετικά. Δεν υπάρχουν υποχρεώσεις, οι σύλλογοι δεν έχουν έσοδα και έχουν δεχθεί σημαντικό πλήγμα. Θα πρέπει να συμβάλουν κι αυτοί στην επιβίωση του ποδοσφαίρου, πλέον με διαφορετικά δεδομένα.

Autoremarketing

Bet on Alfa