ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΓιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι σαν τους άλλους…

Γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι σαν τους άλλους…

Το λένε, το τονίζουν, το πιστεύουν… Όλοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ σαν μια γροθιά, όπως ήταν από το ξεκίνημα της σεζόν, έχουν μία μεγάλη επιθυμία: να διεκδικήσουν τον τίτλου του πρωταθλητή στο γήπεδο. Εκεί που έμαθε η ΟΜΟΝΟΙΑ να κερδίζει μάχες και τίτλους. Τα υπόλοιπα εκτός γηπέδου και οι τίτλοι στα χαρτιά είναι δουλειά άλλων, που το έδειξαν και προσφάτως με τοποθετήσεις τους.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει και μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο στο γήπεδο. Βάσει της εικόνας της σε 23 αγωνιστικές πρωταθλήματος, αποτελεσμάτων απέναντι στις υπόλοιπες ομάδες τα εξάδας των οποίων υπερτερεί, της παρουσίας της στην κορυφή και του κλίματος στα αποδυτήρια, είναι ικανή για τον τίτλο. Υπερτερεί σε όλα και είναι η σπουδαιότερη ομάδα του πρωταθλήματος, όπως είχε και ο Λανγκ στις δηλώσεις του σε Μέσο της Ουγγαρίας.

Επίσης, η τοποθέτηση του Μαγυάρου κεντρικού αμυντικού, «δεν θα χαιρόμασταν ένα πρωτάθλημα χωρίς να παίξουμε τα τελευταία εννέα παιχνίδια. Η επιτυχία σε μια καθαρή, δίκαιη μάχη θα ήταν πολύ πιο γλυκιά», αποτυπώνει το πώς σκέφτονται στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Μπεργκ και οι ποδοσφαιριστές αναμένουν με ανυπομονησία την ώρα που θα μπουν και πάλι στο γήπεδο, να δείξουν ότι τους αξίζει αυτός ο τίτλος.

Την ίδια ώρα, εάν δεν το επιτρέψουν οι συνθήκες να επαναρχίσει το πρωτάθλημα, λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό, η ΟΜΟΝΟΙΑ ως πρώτη, θα απαιτήσει να επικυρωθεί η βαθμολογία ως έχει. Τι πιο σωστό και φυσιολογικό. Το τόνισε και ο Σταύρος Παπασταύρου στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη. Εξέλιξη που θα της επιτρέψει να δηλώσει παρούσα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι σαν τους άλλους…

Autoremarketing

Bet on Alfa