ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΝικ Νικολάου: "Δεν υπάρχουν οι υποδομές για εφαρμογή ιδανικών...

Νικ Νικολάου: “Δεν υπάρχουν οι υποδομές για εφαρμογή ιδανικών πρωτοκόλλων”

Φιλοξενούμενος στο δελτίο του Σίγμα ήταν πριν από λίγο ένας εκ των Αντιπροέδρων της ΚΟΠ Νικ Νικολάου σχολιάζοντας τις εξελίξεις μετά και τη σημερινή τηλεδιάσκεψη με τις 6 πρώτες ομάδες του Πρωταθλήματος.

Bet on Alfa

Αρχικά ο κ. Νικολάου εξέφρασε τη θέση πως όλες οι ομάδες δείχνουν να νοιάζονται για το καλό των παικτών και του πρωταθλήματος ενώ είπε πως έγινε μία εποικοδομητική συζήτηση.

Είπε πως είναι πολλές οι παραμέτροι προκειμένου να παρθεί οριστική απόφαση ενώ προμήνυσε πως οδηγούμαστε σε Γενική Συνέλευση.

Το σημαντικότερο κομμάτι της τοποθέτησης του αφορούσε τη αντιπαραβολή του Κυπριακού Πρωταθλήματος με τα άλλα Ευρωπαϊκά. Συγκεκριμένα είπε πως αν έχουμε το Γερμανικό ή το Αγγλικό πρωτάθλημα ως πρότυπα τότε θα πρέπει να δούμε και ποια πρωτόκολλα μπορούν να εφαρμοστούν για να παιχτεί το πρωτάθλημα υπό κατάλληλες συνθήκες. Εδώ στην Κύπρο δυστυχώς δεν μπορούμε να εφαρμόσουμε ανάλογα πρωτόκολλα ακόμη και αν υπάρχει η βούληση από την ΚΟΠ. Ο λόγος είναι οι υποδομές που αφορούν κυρίως τις εγκαταστάσεις σε προπονητικά κέντρα και γήπεδα στην Κύπρο.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa