ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ«Τρέλανε μας, Πρόεδρε!»

«Τρέλανε μας, Πρόεδρε!»

Το ’πε με το που αναλάμβανε τα ηνία της ποδοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο Σταύρος Παπασταύρου ότι, στόχος του είναι να «επιστρέψει η Βασίλισσα στον θρόνο της!». Μέσα σε δύο χρόνια από τότε που ηγείται της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κατάφερε να την επαναφέρει στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από μια δεκαετία και αναμένει ότι θα απονεμηθεί και ο τίτλος της πρωταθλήτρια, γιατί τον αξίζει!

Bet on Alfa

Ο Σταύρος Παπασταύρου στις πρόσφατες δηλώσεις του ήταν αποκαλυπτικός. «Πιστεύαμε πως θα πηγαίναμε για πρωτάθλημα, το λέγαμε μεταξύ μας. Ήταν πολιτική μας να μην το λέμε, προτιμούσαμε να το δείχνουμε στο γήπεδο», είπε για τη σεζόν 2019-20 και ακολούθως είπε την ατάκα που τρέλανε τον κάθε Ομονοιάτη: «Από του χρόνου, πάμε μόνο για πρωτάθλημα!». Ναι, το λέει και το πιστεύει ο πρόεδρος, πιστεύει στο πλάνο του, στους ανθρώπους που ανάλαβαν να το φέρουν εις πέρας, πιστεύει στην ομάδα, πιστεύει στον μεγάλο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Επιτέλους, ένα καλοκαίρι που η ΟΜΟΝΟΙΑ θα το φωνάξει, «πάμε για πρωτάθλημα». Πόσο έχει λείψει από τον Ομονοιάτη και ιδιαίτερα τους πιο παλιούς που το θεωρούσαν δεδομένο ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει για τους τίτλους. Μάλιστα, ο Παπασταύρου, όπως είπε, θα διατηρήσει τον προϋπολογισμό στα ίδια επίπεδα, σε μια εποχή που άλλες ομάδες τρέχουν και δεν φτάνουν να τον μειώσουν. «Η προσπάθεια είναι να κρατήσουμε την Ομόνοια εκεί που είναι, να μας ανεβάσουν επίπεδο οι μετεγγραφές και να κρατήσουμε αυτούς που θέλουμε. Δεν θα ξεφύγουμε. Θα κάνουμε μετεγγραφές Τσάμπιονς Λιγκ αλλά όχι υπερβολές. Δεν θα πάει πιο κάτω το μπάτζετ», είπε χαρακτηριστικά.

Πολύ σημαντικό σε μια σεζόν που η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ψάξει τη διάκριση στην Ευρώπη μέσω του Τσάμπιονς Λιγκ και θα κυνηγήσει τους εγχώριους τίτλους. Υπάρχουν οι βάσεις, το πλάνο, το όραμα. Όλοι μαζί σαν μια γροθιά, για τους τίτλους «βασίλισσά μου!».

Autoremarketing

Bet on Alfa