ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΝα πει «ναι» και σε αυτή την πρόκληση

Να πει «ναι» και σε αυτή την πρόκληση

Θολό παραμένει ακόμη το τοπίο με τις ημερομηνίες έναρξης των προκριματικών για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ωστόσο, σύντομα η ΟΥΕΦΑ θα κληθεί να λάβει οριστικές αποφάσεις, για να γνωρίζουν και οι ομάδες πότε θα ριχθούν στη μάχη, έτσι ώστε αναλόγως να αρχίσουν την προετοιμασία τους. Αυτό ισχύει και για την ΟΜΟΝΟΙΑ, που μετά από μια δεκαετία θα αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Bet on Alfa

Ο στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όπως ανέφερε ο Νεόφυτος Λάρκου, είναι να φθάσει όσο πιο μακριά γίνεται. Βεβαίως, στο πίσω μέρος του μυαλού όλων στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η παρουσία της ομάδας στου ομίλους. Δύσκολο εγχείρημα όμως, θα πρέπει να το παλέψει. Άλλωστε, η ΟΜΟΝΟΙΑ που είδαμε στη λήξασα σεζόν, είναι ικανή και είπε «ναι» σε κάθε πρόκληση που είχε μπροστά της. Γι’ αυτό και θα επιδιώξει να κάνει το ίδιο και στην Ευρώπη, υλοποιώντας ένα μεγάλο στόχο.

Οι υπόλοιπες πέντε ομάδες της εξάδας, αγωνίστηκαν σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Έμεινε η ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία έχει κάθε λόγο να το ψάξει με αποφασιστικότητα. Λίγο να της χαμογελάσει η κληρωτίδα, λίγο η τύχη μέσα στα παιχνίδια, η συγκέντρωση και η αποτελεσματικότητα, γιατί όχι να το πετύχει. Έχει την ομάδα, τους παίκτες με εμπειρία από τέτοιου επιπέδου αγώνες και θα πρέπει να το κυνηγήσει μέχρι τέλους.

Με 2-3 παικταράδες που θα προσθέσει στο ρόστερ της και με τις δυνατότητες του υφιστάμενου έμψυχου δυναμικού, θα δώσει τη μάχη για να φθάσει μακριά. Να έχει ένα μακρινό και ονειρεμένο ευρωπαϊκό ταξίδι. Το αξίζει..

Autoremarketing

Bet on Alfa